https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Isopix

'A girl has no name', maar wel smaak.

Maisie Williams, Arya uit ‘Game of Thrones’, heeft opvallend nieuw kapsel

Herlinde Matthys

Nu de opnames van het allerlaatste seizoen van ‘Game of Thrones’ erop zitten, is het voor hoofdrolspeelster Maisie Williams of Arya Stark tijd voor een nieuw kapsel.


Op 14 april kunnen we eindelijk de eerste aflevering zien van het nieuwe én helaas ook allerlaatste seizoen van ‘Game of Thrones’. Terwijl wij ons nog moeten voorbereiden op het definitieve einde van een van de beste series aller tijden, nam Maisie Williams wel al duidelijk afscheid van haar personage.

Vaarwel donkerbruine bob


De Britse speelt al sinds haar twaalfde de stoere Arya Stark, die jurken haat en liever met een zwaard vecht dan naait. Al die jaren zagen we haar met een donkerbruine bob op het scherm, maar nu breekt de actrice met haar populaire verschijning. Ze koos voor een opvallend nieuw kapsel dat mijlenver staat van de stoere Arya, want haar lokken zijn nu roze en ze heeft een rechte froufrou.

Ze heeft al sinds december vorig jaar lichtroze in haar coupe, maar voor de Fashion Week in Parijs ging ze nog een paar tintjes feller. Het is even wennen om tomboy Arya met roze haren te zien, maar ze staat er goed mee!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content