Home Lifestyle Film VIDEO: Kit ‘Jon Snow’ Harington steekt de draak met ‘Game of Thrones’...

VIDEO: Kit ‘Jon Snow’ Harington steekt de draak met ‘Game of Thrones’ in grappige ‘How to Train Your Dragon 3’-teaser

Zijn 'auditie' met Toothless verliep niet zo vlot...

© DreamWorksTV

Kit Harington spreekt opnieuw de stem van Eret in voor de derde film van ‘How to Train Your Dragon’. In een hilarisch filmpje zien we zogezegd zijn bewogen auditie.

Het derde deel van de ‘How to Train Your Dragon’-films komt in februari 2019 in de bioscoop. In ‘The Hidden World’ mag Kit Harington opnieuw de stem van Eret inspreken. Kit is het dankzij zijn hoofdrol in ‘Game of Thrones’ natuurlijk gewend om omringd te worden door draken. In dit zogezegd gelekte auditiefilmpje steekt hij dan ook de draak – pun intented – met de populaire serie en zijn mogelijks nog populairder personage Jon Snow.

‘Ik ben verward over mijn rol’

De video, waarin hij zij aan zij met draak en publiekslieveling Toothless speelt, is natuurlijk geen échte auditie en is puur bedoeld als teaser voor de film ‘How to Train Your Dragon: the Hidden World’. Het is een hilarische mash-up van ‘How to Train Your Dragon’ en ‘Game of Thrones’.

Kit wordt omver gelopen door een overenthousiaste Toothless en heeft het enorm moeilijk om zijn tegenspeler in bedwang te houden. Het filmpje zit vol verwijzingen naar ‘GoT’. Let vooral op Kits kledij, articulatie én script. ‘Ik ben verward over mijn rol’, aldus Kit. ‘Eerst ben ik dood, dan niet meer. Niemand weet wie mijn moeder is…’ We zien ook de bekende scène waarin Jon voor de allereerste keer een van Daenerys’ draken aanraakt. Alleen verloopt dat hier een tikje anders.

Het is leuk om Kit Harington eens in een komische rol te zien. We kennen hem als Jon Snow in ‘Game of Thrones’ vooral met een eeuwige frons op zijn voorhoofd. Wat heel begrijpelijk is, want het lot van de zeven koninkrijken ligt voor een groot deel in zijn handen. Toothless daarentegen is zijn schattige zelf, en na deze video zijn we nog gekker op die lieve draak.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: