Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De zangeres koos voor een totaal andere look.

Katy Perry kiest voor een totaal nieuwe coupe en wij hadden haar bijna niet herkend

Katy Perry heeft al verschillende kapsels gehad, maar de laatste tijd zijn we gewoon geworden aan het korte kopje van de zangeres. Wij moesten dan ook twee keer kijken toen we gisteren haar nieuwe look te zien kregen. Meer dan geslaagd wel, als je het ons vraagt!


Katy Perry loopt nu al een tijdje rond met een ultrablond pixiekapsel. Alleen had de zangeres zin in een andere coupe, want op haar Facebookpagina is te zien dat ze naar de kapper geweest is. Zo koos Katy voor (half)lange lokken met een mooie slag in. Ook haar haarkleur moest eraan geloven, want deze is een paar tinten donkerder dan voordien.

Enkele dagen geleden werd de verloofde van Orlando Bloom nog op Coachella gepost met haar kort kopje dus hoogstwaarschijnlijk gaat het om een pruik. Nep of niet: wij vinden haar nieuwe look alvast meer dan geslaagd!

Het is trouwens Chris Appleton die verantwoordelijk is voor de make-over van de zangeres. Chris heeft in het verleden ook al de lokken van Ariana Grande en Kim Kardashian onder handen genomen. Wanneer zijn wij aan de beurt, Chris?!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '