Home celebs LIEF: Katy Perry verrast ernstig zieke fan met een onvergetelijk bezoekje

LIEF: Katy Perry verrast ernstig zieke fan met een onvergetelijk bezoekje

Het achtjarige meisje moest het concert van haar grote idool missen door een ingrijpende operatie.

Dat sommige sterren hun fans op handen dragen, is nog maar eens bewezen. Niemand minder dan Katy Perry besloot de ernstig zieke Grace Moores namelijk thuis te verrassen nadat het meisje haar concert moest missen vanwege een ingrijpende operatie.

Samen met je grootste idool een hit als ‘Roar’ zingen in je woonkamer? Het is een ervaring waar heel wat fans hoogstwaarschijnlijk al jaren van dromen, maar de achtjarige Grace Moores nu van haar bucketlist kan schrappen. Een jaar lang keek het meisje uit naar het concert van Katy Perry, maar een verschrikkelijke diagnose maakte abrupt een einde aan dat leuke plan. Dokters ontdekten bij Grace in april namelijk een hersentumor van maar liefst 6 cm groot.  De kleine meid werd vorige week woensdag nog met spoed geopereerd en herstelt sindsdien thuis. En daar kreeg ze dus een wel heel onverwacht bezoekje van niemand minder dan Katy Perry…

‘Katy is de meest oprechte persoon die je maar zou kunnen ontmoeten’, vertelt mama Marie aan nieuwswebsite The Advertiser. ‘Ze vroeg meteen hoe het met Grace en haar behandeling ging en ging zelfs mee met Grace een kijkje nemen in haar slaapkamer’, aldus Marie. Uiteindelijk mocht de kleine meid drie liedjes uitkiezen die ze samen met haar grote idool kon zingen. Katy bracht daarvoor dan ook twee gitaristen van haar band mee. Die zangsessie werd gevolgd door de nodige selfies en Grace kreeg tenslotte ook een gesigneerd T-shirt van haar grote idool.

De hele ontmoeting werd op poten gezet door Grace’ grote zus Tiana. Zij lanceerde eerder deze maand een Tweet waarin ze het verschrikkelijke verhaal van haar zusje schetste en via #HelpGraceMeetKatyPerry haar volgers aanspoorde om haar te helpen een ontmoeting met Katy te regelen. Het bericht werd meer dan 20.000 keer gedeeld en bereikte dus uiteindelijk ook de beroemde zangeres. Gewoonweg hartverwarmend!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.