Home celebs VIDEO: Katy Perry’s videoclip ‘Swish Swish’ is een niet zo subtiele steek...

VIDEO: Katy Perry’s videoclip ‘Swish Swish’ is een niet zo subtiele steek naar Taylor Swift

Al heeft Taylor een gepaste reactie klaar...

Katy Perry
YouTube: KatyPerryVEVO

Iedereen heeft het vandaag over Look What You Made Me Do‘, het nieuwe nummer van Taylor Swift, maar haar voormalige vriendin Katy Perry heeft diens videoclip voor ‘Swish Swish’ vrijgegeven, en daar zitten een aantal niet zo subtiele steken in verwerkt…

De boodschap die Taylor Swift voor haar omgeving heeft, is allesbehalve subtiel, maar ook Katy Perry kan er wat van. In haar videoclip voor het nummer ‘Swish Swish’ maakt de popdiva duidelijk dat ze uit is op de troon van de ‘Look What You Made Me Do’-zangeres.

De lyrics van het nummer lijken op het lijf van de blondine geschreven, en dan heb je de videoclip nog niet eens gezien. Het draait schijnbaar allemaal om de ruzie tussen voormalige besties Taylor en Katy, die begon nadat Katy enkele dansers overtuigd had om met haar op tournee te gaan in plaats van met Taylor. Daarop heeft Taylor het wraaknummer ‘Bad Blood’ geschreven.

Wolf in schaapskleren

Als reactie op die single had Katy toen volgende tweet de wereld ingestuurd: ‘Watch out for the Regina George in sheep’s clothing…’. Die ging meteen viraal, en er zit ook een duidelijke verwijzing naar haar ruzie met Taylor in Katy’s nieuwe clip. Daarin neemt het team van Katy het namelijk op tegen het concurrerende basketbalteam ‘The Sheep’. De mascotte van hun team is een wolf in schaapskleren. Daarmee wil Katy duidelijk maken dat Taylor niet zo lief is als iedereen denkt.

Het team van Katy, ‘The Tigers‘, raakt in het begin van de wedstrijd achterop, maar de zangeres laat zien dat ze niet zo makkelijk opgeeft. In het nummer heeft ze het onder andere over karma en zingt ze ‘A tiger don’t lose no sleep, don’t need opinions…’. Ze heeft duidelijk geen behoefte aan wat Taylor allemaal te zeggen heeft.

Op het einde van de videoclip is het team van Katy aan het winnen en wil ze duidelijk maken dat ze boven haar vijand staat. Verder heeft ze nog een waarschuwing voor de popster: ‘Don’t you come for me’, klinkt het. Al heeft Taylor Swift daar blijkbaar geen behoefte aan, want de boodschap van haar nieuwste single is meer dan duidelijk.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.