Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Dankzij de Power Straight was mijn coupe in minder dan tien minuten weer in bedwang.'

Flair Beauty testteam: Power Straight-stijlborstel van Calor

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Power Straight-stijlborstel van Calor: 8/10


Prijs/kwaliteit

Voor net geen 50 euro kan je de Power Straight-stijlborstel van Calor in huis halen. Persoonlijk vind ik dat een erg redelijke prijs voor een dergelijk toestel, want je hebt er jarenlang plezier van.

Looks

Het uiterlijk van de borstel is alvast veelbelovend. Het toestel ziet er veel duurder uit dan het is en dat gaf mij meteen een positieve eerste indruk. Zo had ik nog voor ik op de on-knop gedrukt had al hoge verwachtingen.

Pluspunten

Hij werkt echt razendsnel. Ik heb van nature geen krullend haar, maar na een nachtje slapen staat mijn haar soms naar alle kanten. Dankzij de Power Straight was mijn coupe in minder dan tien minuten weer in bedwang.

Verder kan je kiezen uit drie temperatuurstanden. Mijn lokken zijn niet zo dik, dus ik had genoeg aan de laagste stand (160°), maar als je iets dikker haar hebt, kan je de borstel instellen op 180° of 200°.

Minpunten

Voor ik aan de slag ging met de Power Straight heb ik mijn haar eerst doorgekamd met mijn Tangle Teezer (een ideale borstel als je net zoals ik veel last hebt van knopen), maar meestal kom ik daarna altijd nog ergens een knoop tegen. Op zulke momenten vind ik dat een stijltang toch iets praktischer werkt. Nu bleef de borstel een paar keer haperen, en dat is gezien de hitte niet zo goed voor je haar.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik vind het zeker geen slecht toestel, maar persoonlijk verkies ik nog steeds een stijltang. Het hangt dus echt af van je eigen voorkeur. De borstel doet zijn werk supergoed en ligt aangenaam in de hand dus als je hem eens wil proberen, zou ik het zeker doen. Ook qua prijs is de stijlborstel dik oké, want als je zoals ik dagelijks met een stylingtool in de weer bent, haal je je geld er zeker uit. Verder moet ik wel toegeven dat ik wel het effect van een stijltang verkies. Mijn haar is na gebruik absoluut niet pluizig, maar ik heb de indruk dat mijn normale tang mijn haar toch nét een tikkeltje gladder maakt.

Power Straight-stijlborstel – € 49,98 – Calor, online verkrijgbaar.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '