Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Lacquer Plump van Dior

Flair Beauty testteam: Lacquer Plump van Dior

'Als ik het product aanbreng op mijn lippen ben ik meteen onder de indruk.'

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).

Lacquer Plump van Dior: 8/10

Prijs/kwaliteit

€ 34,90 voor een lipstick is niet goedkoop, maar Dior is en blijft een luxemerk. Je betaalt er wat voor, maar je krijgt zeker waar voor je geld.

Geur/textuur

De textuur is héél aangenaam. Als ik het product aanbreng op mijn lippen ben ik meteen onder de indruk. De gloss laat zich makkelijk verdelen en voelt ook niet plakkerig aan. Verder is er geen overdreven aanwezige geur.

Pluspunten

Ik vind de kleur heel erg mooi. In totaal zijn er twaalf kleuren en ik koos voor voor de tint ‘456 Dior Pretty’. Een zachtroze kleur die ideaal is voor overdag.

Minpunten

De kleur is vrij intens, maar blijft niet urenlang op je lippen zoals bijvoorbeeld een matte lippenstift. Ik neem hem dus zeker meezodat ik gedurende de dag even kan bijwerken.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja, ik vind het echt een hele mooi kleur. In de wintermaanden draag ik liever een lipproduct met een matte finish, maar voor de lente en zomer vind ik een gloss er net een tikkeltje frisser uitzien.

Lacquer Addict, Dior Addict – € 34,90 – bij Ici Paris XL.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.