Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Moisture Renew Lipstick in de tint Pink Fame van...

Flair Beauty testteam: Moisture Renew Lipstick in de tint Pink Fame van Rimmel

'Ik kreeg over deze tint al vele complimentjes (waaronder eentje van een visagiste!) wat voor mij alleen nog maar bevestigt wat ik al wist: dit is míjn lipstick.'

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.

Moisture Renew Lipstick in de tint Pink Fame van Rimmel: 8/10

Prijs/kwaliteit

Meer dan correct. Voor net geen 11 euro vind ik dit een zeer goede lipstick.

Geur/textuur

Deze lipstick ruikt een beetje naar een klassieke Labello. Hoewel hij een subtiele glans aan je lippen geeft, is hij toch niet te glossy of kleverig.

Pluspunten

Hij wordt verkocht als ‘een verzorgende lippenstift met een hydraterende formule verrijkt met vitamine A, C en E’ en dat is hij ook écht. Ik krijg nogal snel droge lippen wanneer ik lipstick gebruik, maar bij deze heb ik daar geen last van.

Minpunten

Hoewel de kleur erg intens is, valt de kwaliteit niet te vergelijken met een lipstick van pakweg MAC, waarmee je kan drinken, eten, zoenen zonder dat ie vervaagt. Erg ‘long lasting’ is hij dus niet.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja. Ik moet m’n lippen dan wel opnieuw stiften na het eten, ik vond eindelijk de perfecte tint roze die bij me past. En dat voor een heel schappelijke prijs. #winning

Met mijn bleke huid is het geen sinecure om een roze lipstick te vinden die niet te hard afsteekt. Ik kreeg over deze tint al vele complimentjes (waaronder eentje van een visagiste!) wat voor mij alleen nog maar bevestigt wat ik al wist: dit is míjn lipstick.

Moisture Renew Lipstick in de tint Pink Fame – € 11,49 – Rimmel, bij Kruidvat.

Lees meer beautyreviews:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.