Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Body Yogurt van The Body Shop

Flair Beauty testteam: Body Yogurt van The Body Shop

'Ik heb al een heleboel complimentjes gekregen sinds ik de bodylotion gebruik.'

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).

Body Yogurt van The Body Shop: 9/10

Prijs/kwaliteit

Je betaalt natuurlijk iets meer dan wanneer je een bodylotion in de supermarkt koopt, maar de lichaamsproducten van The Body Shop zijn echt toppers.

Geur/textuur

De bodylotion is verkrijgbaar in de klassieke geuren van The Body Shop. Zo kan je kiezen uit een aantal fruitige geuren, maar als dat minder je ding is, hebben ze bijvoorbeeld ook nog vanille of British Rose. De textuur is een stuk luchtiger dan die van hun Body Butters, maar ze hydrateren nog steeds voldoende.

Pluspunten

Net zoals de overige lichaamsproducten van de The Body Shop heeft ook deze lijn een lekkere, vertrouwde geur. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van fruitige geuren, maar British Rose of de versie met amandel vind ik echt geweldig.

De Body Butters zijn iets rijker van textuur, waardoor ze ideaal zijn voor de winter. Deze variant vind ik ideaal voor de lente- en zomermaanden omdat hij iets lichter is van textuur. Bovendien trekt de lotion razendsnel in je huid en laat hij ook geen plakkerig gevoel achter op je handen.

Minpunten

Jammer dat er geen maxiformaat bestaat, want deze bodylotion zal ik tijdens het voorjaar en zeker tijdens de zomermaanden nog veel opsmeren.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja. Ik heb al een heleboel complimentjes gekregen sinds ik de bodylotion gebruik. Ik vond de Body Butters van The Body Shop sowieso al toppers, maar deze versie moet zeker niet onderdoen. De verpakking ziet er leuk uit, ze ruiken lekker én ze trekken snel in.

Body Yoghurt – € 10 – The Body Shop.

Lees meer beautyreviews: