Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Noem me gek, maar het masker in één beweging van je gezicht trekken is een heel fijn gevoel.'

Flair Beauty testteam: Dunaliella Algae Refresh & Smooth Peel-Off Mask van Ahava

Chef lifestyle Judith (36) is een beautyaddict sinds ze op haar 14de al stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Ze test élke mascara en foundation die de redactie bereikt en gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincare-producten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.


Dunaliella Algae Refresh & Smooth Peel-Off Mask van Ahava: 8/10


Prijs/kwaliteit

Ik schrik een beetje wanneer ik de prijs opzoek in het persdossier: 45 euro! Maar anderzijds schat ik dat je met één tube 10 keer een masker kan leggen en dan valt de prijs best mee per beurt. Een los sheetmask van 3 euro zou ik goedkoop noemen en dat gebruik je maar één keer.

Geur/textuur

De geur is fris, wat eucalyptusachtig, gemengd met citrus. De textuur is dik en pikzwart. Het masker is ondoorzichtig en wat stroopachtig. 

Pluspunten

  • het masker geeft een boost aan je huid: na het masker lijken mijn poriën écht verfijnd en is mijn teint egaler. Het maakt je huid een pak frisser.
  • het spektakel: noem me gek, maar het masker in één beweging van je gezicht trekken is een heel fijn gevoel. En ook: de kinderen vinden het ge-wel-dig, dit gitzwarte masker op mijn gezicht: hilariteit alom.


Minpunten

Het masker moet volledig droog zijn, anders krijg je het niet in een vloeiende beweging van je gezicht getrokken en wordt het een kliederboel. Je brengt het masker dus best héél gelijkmatig aan, wat niet zo handig is. Ik hou er wel van ‘blind’ in bad een masker op mijn gezicht te zwieren, dat is hier dus niet mogelijk.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik denk dat ik met deze tube heel lang ga toekomen, dus dat gaat niet snel aan de orde zijn. 

Dunaliella-alg (een antioxidantenalg rijk aan bètacaroteen), Dode Zeemineralen (calcium en magnesium), Algisium en zwarte bamboehoutskool zorgen voor een sterkere huid en fijnere huidstructuur. Je brengt dit masker best niet aan in bad of douche, want je gaat best nauwkeurig tewerk. Na een kwartier kan je het er in één beweging afhalen. De eerste keer deed ik dit te vroeg en kwam het er in stukken af, en bleven kleverige stukjes achter op mijn huid. Neem er je tijd dus voor en dan is het echt een topmasker!

Dunaliella Algae Refresh & Smooth Peel-Off Mask – € 45 – Ahava, ahava.be.

 

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '