Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Sexy Pulp Extreme Black Mascara van Yves Rocher

Flair Beauty testteam: Sexy Pulp Extreme Black Mascara van Yves Rocher

'Voor € 8,95 (hij is momenteel aan - 50 %) heb je een mascara van topkwaliteit. Naar mijn mening een koopje!'

Eva (24) komt de deur niet uit zonder een laagje mascara. Naast een grote obsessie voor fashion & beauty koestert deze Russische ook een grote liefde voor rode lipstick, die bijna even sterk is als haar girl crush op Victoria Beckham.

Sexy Pulp Extreme Black Mascara van Yves Rocher: 9/10

Prijs/kwaliteit

Voor € 8,95 (hij is momenteel aan – 50 %) heb je een mascara van topkwaliteit. Naar mijn mening een koopje!

Geur/textuur

De geur is een beetje zoet, maar onopvallend. Deze plantaardige mascara is gemaakt met houtskool en dat merk je aan de gitzwarte kleur. Wat de textuur betreft is hij niet te vast en niet te vloeibaar, zoals je verwacht van een mascara.

Pluspunten

Het borsteltje is top! Hij verdeelt de mascara gelijkmatig over elke wimper. Met slechts één laagje mascara krijg je een open blik die de wimpers benadrukt en tegelijk naturel oogt. Zelfs na een tweede en derde laag klitten de wimpers niet samen, maar blijven ze elk apart staan in een open waaier. Geen klonters te bespeuren!

Minpunten

Geen minpunten.

Zou ik het opnieuw kopen?

Jazeker.

Ik was meteen verkocht door het borsteltje van de Sexy Pulp Mascara. Hij geeft je volumineuze, zwarte wimpers. Dit is mijn go to mascara wanneer ik een naturelle, frisse look wil voor overdag. Maar ik vind het effect dan weer niet ‘dramatisch’ of opvallend genoeg voor een feestlook.

Sexy Pulp Extreme Black Mascara – € 8,95 – Yves Rocher, te koop in de winkel of online.

Lees meer beautyreviews: