Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'De kwaliteit van het kwastje is verbazingwekkend goed. En heb ik al verteld dat de verpakking in het roségoud is?'

Flair Beauty testteam: Brow Pomade van L’Oréal

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar hét perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Brow Pomade van L’Oréal: 8/10


Prijs/kwaliteit 

€ 14,99 is niet heel goedkoop but a little goes a long way. Je hebt maar een beetje product nodig om je wenkbrauwen in model te krijgen waardoor je er dus extra lang mee kan doen.

Textuur/geur 

De textuur van de Brow Pomade is vergelijkbaar met een eyeliner in gelvorm. Hierdoor krijg je een intenser resultaat dan wanneer je een wenkbrauwproduct in poedervorm zou gebruiken.

Pluspunten 

In de dop zit een handig schuin afgesneden penseeltje verstopt. Normaal gezien ben ik niet zo’n fan van applicators die je bij een product krijgt, maar de kwaliteit van het kwastje is verbazingwekkend goed. En heb ik al verteld dat de verpakking in het roségoud is?

Minpunten

Ik kan eerlijk gezegd zo direct geen minpunt bedenken. Het product heeft een leuke verpakking, de kleur dekt goed, het resultaat is lang houdend én je krijgt er een handig penseeltje bij.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja. De kleur is goed gepigmenteerd waardoor je volle wenkbrauwen krijgt en door de geltextuur blijft het resultaat ook een hele dag mooi. Een aanrader!

Brow Pomade – € 14,99 – L’Oréal, bij Di en Kruidvat.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '