Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: dagelijkse exfoliant van Dermalogica

Flair Beauty testteam: dagelijkse exfoliant van Dermalogica

'Ik kreeg gelukkig instructies in de winkel over hoe ik het product moest gebruiken, want anders mist het zijn doel.'

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

De dagelijkse exfoliant van Dermalogica: 9/10

Prijs/kwaliteit 

Het is een topproduct, maar z’n pittige prijs maakt hem helaas nogal ontoegankelijk. Je doet er wel erg lang mee, dus in mijn ogen toch de investering waard.

Textuur/geur 

Het product bestaat uit kleine witte korreltjes die je gebruikt in combinatie met water. Het is niet geparfumeerd en heeft geen opvallend aanwezige geur.

Pluspunten

Deze milde exfoliant doet exact wat hij belooft en maakt mijn huid al na het eerste gebruik zo zacht als babybilletjes. Ik heb een hekel aan te grove scrubs, dit product verwijdert dode huidcellen op een erg zachte manier.

Minpunten 

De hoge prijs is toch wel een groot minpunt.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik kan leven zonder, maar de verleiding zal toch groot zijn om hem opnieuw aan te schaffen wanneer hij op is.

Ik kreeg gelukkig instructies in de winkel over hoe ik het product moest gebruiken, want anders mist het zijn doel. Je doet een hoopje (een volle theelepel) van de korreltjes in je handpalm en met vochtige handen wrijf je het eerst tot een romig goedje. Nadien masseer je het in over je volledige gelaat (oogcontouren vermijden). Na een minuutje inmasseren was je het af met lauw water en klaar. Je mag ‘m elke dag gebruiken maar om de paar dagen volstaat bij mij al om een super gladde huid te krijgen.

Daily Microfoliant – € 69,90 – Dermalogica.

Lees meer beauty reviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.