Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Voor € 3,99 krijg je genoeg badparels om twee keer een ontspannend bad te nemen. Geen slechte deal, lijkt me.'

Flair Beauty testteam: Badparels Palmarosa & Pioenroos van Kneipp

Eva (24) komt de deur niet uit zonder een laagje mascara. Naast een grote obsessie voor fashion & beauty koestert deze Russische een grote liefde voor rode lipstick, die bijna even sterk is als haar girl crush op Victoria Beckham.


Badparels Palmarosa & Pioenroos van Kneipp: 6/10


Prijs/kwaliteit

Voor € 3,99 krijg je genoeg badparels om twee keer een ontspannend bad te nemen. Geen slechte deal, lijkt me.

Geur/textuur

De zachte, bloemige geur doet mij nu al verlangen naar de lente! De textuur van de kleine roze bolletjes lost heel snel op wanneer ze in contact komen met water.

Pluspunten

De ontspannende geur vind ik heerlijk. Al heeft het water dat fleurig roze kleurt, niet meteen een functie, is het toch leuk om naar te kijken.

Minpunten

De badparels bevatten natuurlijke oliën die je huid zouden beschermen tegen uitdroging, maar ik voel niet echt een verschil tijdens of na het baden. Mijn huid is niet droger na het bad, maar ook niet beter gehydrateerd.

Zou ik het opnieuw kopen?

Niet meteen. Chef lifestyle Judith zei me dat zo zo’n fan is van de kwaliteit van de badoliën van Dr. Kneipp, dus dan zou ik eerder overwegen om die te kopen.

Ik heb nog genoeg product over om een tweede bad te kunnen nemen en aangezien dit geen effect heeft op mijn huid, zal ik niet meteen een nieuwe verpakking aanschaffen.

Badparels waren in mijn kindertijd enorm populair, maar hebben hun plaats in bad moeten afstaan door de opmars van bruisballen. Persoonlijk hou ik ook meer van het ‘showgehalte’ van een bath bomb, en dat vind je natuurlijk niet bij badparels. Ze zijn wel geschikt als op zoek bent naar een meer zintuiglijke beleving van geur en kleur.

Badparels Palmarosa & Pioenroos – € 3,99 – Kneipp bij Kruidvat.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '