Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Anke Desmet voor Flair

'Het is een safe haven voor mensen met een maatje meer', aldus Romy Schlimbach over haar nieuwste project.

HOTSPOT: bij Curvy Store in Mechelen shop je fashionable plussize mode

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Mechelen heeft er een nieuwe hotspot bij! Onze bodyconfident-coach Romy Schlimbach opende er een gloednieuwe boetiek voor mensen met een maatje meer. ‘Het is de bedoeling dat het een inclusief plekje wordt waar iedereen zich welkom kan voelen’, vertelde ze eerder al over haar nieuwe geesteskindje.

Model Romy Schlimbach is on fire! Eerder deze zomer verklapte ze al dat ze bezig was aan een gloednieuw project: een boetiek waar je terechtkan voor modieuze plussize fashion én plussize kledingadvies. Enter: Curvy Store. De hippe winkel opent dit weekend zijn deuren, en moet vooral als een inclusieve safe haven dienen voor mensen met een maatje meer.

Gratis stylingadvies

Naast hippe kledij kan je er ook leuke accessoires scoren, en in de liefdeskelder comfortabele swimwear en lingerie passen. En mijn stylingadvies? Dat krijg je er gratis bij’, vertelde een troste Romy eerder al over haar nieuwste project. ‘Het heeft veel energie gekost, maar ik ben zó blij met het resultaat. Het is echt een pareltje waarin ik veel persoonlijkheid heb gestopt. Ik kan niet wachten om nieuwe klanten te ontmoeten.’

curvy store
© Anke Desmat

Romy heeft intussen al wat ervaring in de sector. Eerder dit jaar stond ze, ook in Mechelen, samen met de onderneemsters van het Aarschotse LaRi & LaRossa in een pop-upboetiek voor plussize personen. Nu opent ze haar eigen roze hotspot voor mensen met (small) curves met maatje 40 tot 56. ‘Dikke mensen hebben ook het recht om er fashionable uit te zien! Ik wil hen daarbij helpen, en dat ook aan anderen bewijzen’, aldus Romy nog. You go, girl!

Je vindt Curvy Store op Bruul 79 in Mechelen. Ook op de webshop kan je binnenkort terecht voor hippe kledingstukken en toffe accessoires.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '