Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

'Business wear for empowered, sexy and above all stylish women'.

Eline De Munck lanceert eigen kledingcollectie DEUX in samenwerking met ZEB

‘Mijn outfits beginnen bij mijn bril’ zei Eline De Munck ooit in een interview met JaniTV. Iets waar binnenkort wellicht verandering in komt, want de blondine lanceert volgende maand haar eigen kledingcollectie in samenwerking met ZEB.


Het is niet de eerste keer dat ZEB een samenwerking aangaat met een bekend gezicht. Zo heeft het modemerk in het verleden al een kledingcollectie uitgebracht met onder anderen Evy Gruyaert, Yentl Keuppens, Astrid Coppens en Véronique Leysen.

Eline De Munck x ZEB


Dit keer is het de beurt aan Eline De Munck (31) en de blondine heeft alvast een passend thema gekozen. Zelf is ze een echte zakenvrouw, want in het verleden heeft ze zelf haar succesvolle brillenmerk Odette Lunettes opgericht.

Haar kledingcollectie past dan ook perfect bij haar imago als succesvolle zakenvrouw. Haar collab met het kledingmerk kreeg de naam DEUX met zich mee. Haar lijn zal bestaan uit zakelijke kledij voor sterke, sexy en stijlvolle vrouwen.

Eline heeft het nieuws van haar collectie bovendien zelf aangekondigd op Instagram. ‘Al maanden werk ik met de waanzinnig ondernemende mensen van @zebfashion aan een prachtige nieuwe fashion baby. En vandaag mag ik het eindelijk met jullie delen. DEUX is business wear for empowered, sexy and above all stylish women. Fashion for when your style matches your ambition. So be fearless, be brave, be DEUX’, klinkt het op sociale media.

DEUX wordt midden maart in de winkels verwacht.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '