Home FASHION & BEAUTY LOVE: de heerlijk comfortabele Maurice Knitwear-collectie van ZEB

LOVE: de heerlijk comfortabele Maurice Knitwear-collectie van ZEB

We want 'em all!

ZEB
Kruip jij het liefst van al weg in een wollen sjaal, maar heb je de knitting skills niet om er zelf eentje in elkaar te flansen? No worries, dankzij de nieuwe 'Maurice Knitwear'-collectie bij ZEB zal je de breinaald nooit moeten trotseren.

Have you met Maurice? De Antwerpse koffiebar – onder leiding van Véronique Leysen – heeft de heerlijkste cappucino's en lattes om duimen en vingers bij af te likken. En terwijl je dat doet, kan je je vergapen aan de heerlijke knits van Maurice Knitwear. Topcombi!

m1

In samenwerking met ZEB brengt Véronique de 'Maurice Knitwear'-collectie van ZEB uit. De onderneemster gaat daarmee een volledig nieuw avontuur aan, en maakt het op die manier mogelijk om deze winter een échte Maurice voor iedereen die wil te voorzien. Geen handgebreide stukken van de Maurice Grannies meer, dus, maar wel duurzame stukken die machinegebreid zijn. En de handgebreide stukken? Die gaan verder onder de naam 'Maurice Handmade'.

m2

Door de samenwerking met ZEB kan Véronique zich meer uitleven met designs. 'Machinaal produceren opent vele nieuwe deuren. Zo is een ruitjesmotief bijvoorbeeld heel complex om met de hand te breien', zegt Véronique. Aan authenticiteit levert Maurice daardoor niet in: elk stuk dat in de collectie hangt, werd eerst met de hand gemaakt en opnieuw gemaakt tot het compleet in orde was. #dedication

m3

Véronique haalde de inspiratie voor haar nieuwste collectie uit de New Yorkse lifestyle en de Franse chansons. 'De sfeer die rond iconische figuren zoals Birgitte Bardot hangt, inspireert me', zegt Véronique. Zo bevat de 'Maurice Knitwear'-collectie bijvoorbeeld een trui met de bekende cat eyes van Bardot. Een echte eyecatcher (pun intended)! Verder bevat de collectie heerlijke fluffy materialen in een sixties én seventies inspired kleurenpalet.

Je shopt de 'Maurice Knitwear'-collectie in alle ZEB-winkels en online.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.