Home FASHION & BEAUTY Wij werden spontaan verliefd op de ‘Little Fortune’-collectie van Yentl Keuppens voor...

Wij werden spontaan verliefd op de ‘Little Fortune’-collectie van Yentl Keuppens voor ZEB

ZEB
Dat Yentl Keuppens flink wat pink ambition door haar aderen heeft stromen, wisten we al. Niet alleen overwon ze een eetstoornis en bracht ze een boek uit dat maar herdrukt moet blijven worden, zopas lanceerde Yentl ook haar allereerste modecollectie. En die ziet er goed uit!

'Eat glitters for breakfast and shine all day' zou een van Yentls levensmotto's zijn, en dat is duidelijk terug te zien in haar eigen 'Little Fortune'-collectie bij ZEB – een naam die hint naar de overleden grootmoeder van Yentl. Waar je je aan mag verwachten? Furry materialen en een hoop zilver, goud én glitter. Al onze favoriete elementen in één, dus!

y1

Veel basics hoef je niet te verwachten in de 'Little Fortune'-collectie: Yentl bestloot bewust om voor statement pieces te gaan die echte eyecatchers zijn. Niet gewoon een skinny jeans en een sweater dus, maar heerlijke faux fur-items en opvallende stukken die perfect bij Yentls signature style aansluiten.

Y2

'Ik ben geen Karl Lagerfeld – dat weet ik ook wel – maar ik ben wel enorm trots dat ik de 'Little Fortune'-collectie zelf mocht ontwerpen', aldus Yentl. Van kledingketen ZEB kreeg ze de vrijheid om haar eigen stijl in een hele collectie te verwerken, wat resulteerde in opvallende stukken met quotes, patchwork en andere leuke touches.

y3

Benieuwd? You're in luck, want de collectie is te verkrijgen in alle ZEB-winkels én online.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.