Home FASHION & BEAUTY De little black dresses uit de allernieuwste Astrid Black Label-collectie van ZEB...

De little black dresses uit de allernieuwste Astrid Black Label-collectie van ZEB zien er ge-wel-dig uit

Hallokes, Astrid!

ZEB
Astrid Nuyens (ex-Bryan) verblijdde onze harten met haar grollen, grappen en pimped out chromed out Pussy Wagon in 'Astrid in Wonderland'. Onze favoriete guitly pleasure is ondertussen al enkele jaren van de buis verdwenen, maar Astrid is here to stay. Dat bewijst ze met haar alweer zevende (!) Black Label-collectie bij ZEB én haar docusoap die in 2017 onze televisieschermen zal sieren.

Geen pimped out chromed out details deze keer, maar klassevolle stuks in de signature style van Astrid herself. 'Dit is al het zevende seizoen dat ik een 'Astrid Black Label'-collectie uitbreng', zegt Astrid. 'En het wordt zeker niet mijn laatste. Woehoe!

lbd1

Astrid is very happy met de evolutie van haar 'Black Label'-collectie, die ondertussen zelfs in Wallonië al vlotjes over de toonbank gaat. 'Een vrouw die mijn ontwerpen koopt omdat ze ze zo graag draagt? Dat is het groote compliment dat je me kan geven', aldus Astrid.

lbd2

Wat we van de nieuwste samenwerking van Astrid en ZEB kunnen verwachten? Elegantie en fashion in een heus partythema, jawel. Verwacht je aan véél zwart, goudkleurige accenten en een overvloed aan heerlijke little black dresses die geschikt zijn voor élke gelegenheid (vooral voor de chique!).

lbd3

De 'Astrid Black Label'-collectie shop je bij alle ZEB-winkels en online.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.