Home celebs Eline De Munck is opnieuw single: ‘Christophe en ik blijven goede vrienden’

Eline De Munck is opnieuw single: ‘Christophe en ik blijven goede vrienden’

Na zo'n 2,5 jaar hebben Eline en Christophe er een punt achter gezet.

Eline De Munck
© Instagram @elinedemunck

Eline De Munck (30) startte 2017 met de aankondiging dat ze al meer dan een jaar gelukkig was met Christophe (42), in de muziekwereld beter bekend als MC Six. Ze ontpopte zich als plusmama voor zijn drie kinderen en verklaarde dat hij de man is die ze zocht, maar nu bevestigt Eline in Dag Allemaal dat hun verhaal voorbij is.

Goede vrienden

Na een relatie van zo’n 2,5 jaar, hebben Eline en Christophe er een punt achter gezet. ‘Maar we blijven wel goede vrienden’, zegt de brillengoeroe. Over het waarom wil ze liever niets kwijt. ‘Het is nog te vroeg. Ik wil dit nu eerst rustig verwerken.’

Eline liep nooit echt te koop met haar relatie, maar Christophe was af en toe wel te spotten op haar Instagrampagina. Daar staat hij trouwens nog steeds. Het zou alleszins niet de eerste keer zijn dat De Munck goed bevriend blijft met een ex. Bob, de man met wie ze Odette Lunettes opstartte en leidt, was vroeger haar eindredacteur bij JIM én haar vriend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer BV-nieuws: