Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

HOTSPOT: Lily opent dit weekend een nieuw winkelconcept in Mechelen

Deze 9 leuke boetiekjes in Mechelen kennen jullie al, maar vanaf komende zaterdag kunnen we nog een hotspot aan dat lijstje toevoegen. Het team achter Lily opent dit weekend namelijk een nieuw winkelconcept in Bruul, de voornaamste winkelstraat van Mechelen. Maak kennis met Edie!


Trouwe Lilyettes hadden wellicht al even door dat team Lily iets van plan was. Op het Instagramaccount van Kelli, de eigenares van de winkel, kon je namelijk af en toe iets opvangen over Edie (Every Day Is Exceptional). Het gaat hier – voor alle duidelijkheid – niet om stalking, maar om zéér grondige onderzoeksjournalistiek.

Every Day Is Exceptional


Sinds gisteravond hoeven we gelukkig niet meer te raden wat ze juist van plan zijn. Op Instagram kon je namelijk lezen dat Edie, een volledig nieuw winkelconcept, zaterdag de deuren opent in Mechelen. Wat we precies mogen verwachten, blijft nog even geheim, maar het nieuwe concept staat in het teken van onder andere fashion, food en interieur. En laat dat nu net drie van onze favoriete dingen zijn!

Praktisch: Edie opent zaterdag om 10u de deuren op Bruul 99, de voormalige pop-upwinkel van Lily. Lily zelf verhuisde ondertussen terug naar hun vernieuwde pand in de Onze-Lieve-Vrouwestraat.

Meer Mechelen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '