Home Lifestyle Hotspots HOTSPOTS: 6 zoete zondes in Mechelen die je zeker eens moet bezoeken

HOTSPOTS: 6 zoete zondes in Mechelen die je zeker eens moet bezoeken

Ideaal voor chocoholics. 🍫

Ben je op zoek naar een leuk plekje in Mechelen waar je kan slurpen van een héérlijke warme chocolademelk met slagroom of waar je een zoet gebakje kan oppeuzelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij zochten voor jullie zes leuke plekjes die je zeker eens moet bezoeken.

1. MLSHKBAR

Niet veel tijd? Spring dan even binnen in de MLSHKBAR op de Bruul. Je kan kiezen tussen warme of koude milkshakes en uit verschillende smaakjes. Zo heb je een aantal klassiekers zoals bijvoorbeeld vanille en chocolade, maar je kan er ook terecht voor een exemplaar met popcornsmaak.

Waar? Bruul 133, 2800 Mechelen

Meer info? eiskreem.be

2. Moochie Frozen Yoghurt

In de zomermaanden zie je ons bijna standaard met een ijshoorntje rondlopen, maar tegen een portie frozen yoghurt hoor je ons zeker geen neen zeggen. Bij Moochie kan je kiezen uit verschillende smaken, toppings en sausjes, en zo kan je een geheel eigen creatie maken.

Waar? IJzerleen 1, 2800 Mechelen

Meer info? www.moochie.be

3. Cups ‘n Cakes

Genieten van een lekkere tas thee of koffie met nog iets lekkers om te smullen? Dan ben je bij Cups ‘n Cakes aan het juiste adres. Je kan er tussen ontzettend veel verschillende smaken kiezen (ook om mee te nemen!), maar als je niet kan kiezen, neem je ze toch gewoon allemaal? Zo dachten wij er alleszins over, oeps!

Waar? Borzestraat 32, 2800 Mechelen

Meer info? cups-n-cakes.be

4. Niki’s Bakery


Ben jij absoluut geen held in taarten en andere lekkernijen bakken? No worries, want bij Niki’s Bakery doen ze al het harde werk voor jou. Alles is er vers, huisgemaakt en dit van taartjes, cakes, koekjes tot zelfs granola!

Waar? Guldenstraat 16, 2800 Mechelen

Meer info? nikisbakery.be

5. Zoet

Alle on the go-snoepers moeten bij Zoet zijn. Ze hebben er schepsnoep: van zuurtjes tot Haribokersen. Marshmallows in allerlei verschillende smaken, chocolade in de vorm van een nijlpaard (te cute) en last but not least: koekjes en popcorn voor tijdens een filmavond met je vriendinnen.

Waar? Onze-Lieve-Vrouwestraat 108, 2800 Mechelen

Meer info?www.snoepzoet.be

6. Donuttello

Elke grote stad had al een donutwinkel dus kon Mechelen niet achterblijven. Donuttello heeft er onlangs zijn deuren geopend en is ondertussen een vaste waarde geworden in de Geitestraat. Ze hebben er heerlijke chocoladesmaken zoals Maltesers, maar ook wie liever een fruitig smaakje heeft, kan er zonder problemen zijn ding vinden. TIP: probeer zeker eens hun donut met rijstpap en bruine suiker.

Waar? Geitestraat 15, 2800 Mechelen

Meer info? Donuttello Mechelen

Meer hotspots: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.