Home Lifestyle Hotspots HOTSPOTS: dit zijn 10 van de leukste boetiekjes in Mechelen

HOTSPOTS: dit zijn 10 van de leukste boetiekjes in Mechelen

Drrrringend op je shoplijst!

Waar kan je in Mechelen de leukste items shoppen, van sneakers over kleding tot accessoires? Wij zetten tien van de leukste boetiekjes op een rij waar je met een volle tas, een euforisch gevoel en een lege portemonnee (sorry!) naar buiten gaat.

1. Blossomhouse

Hier kan je terecht voor mooie accessoires. Zo kan je er minimalistische kettingen shoppen, maar ook als je houdt van kleurrijke armbanden, zit je daar op de goede plek. Kledij koop je er van verschillende leuke merken, zoals bijvoorbeeld Wildfox. Verder kan je je er ook geurtjes, kleine goodies en natuurlijke verzorgingsproducten kopen.

Waar? Onze-Lieve-Vrouwestraat 41, Mechelen

Meer info? Blossomhouse

2. Supergoods

Supergoods is een ecodesignwinkel waar duurzaamheid centraal staat. Hun motto luidt ‘good stuff for good people’. Je kan er terecht voor fair fashion van verschillende merken, zoals ArmedAngels, Freitag en Veja. Ook als je op zoek bent naar accessoires of kleine cadeautjes, kan je er even gaan piepen.

Waar? Onze-Lieve-Vrouwestraat 116, Mechelen

Meer info? supergoods.be

3. Sneak

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Overal waar je kijkt, zie je er wel iemand mee rondlopen. Wil je ook een leuk paar aan je voeten, maar liefst niet een exemplaar dat iedereen al heeft? Dan moet je bij Sneak zijn. Je vindt er verschillende originele exemplaren van diverse merken. Ook voor zonnebrillen, rugzakken van Herschel en Stance-sokken is er maar één adres.

Waar? Adegemstraat 17, Mechelen

Meer info? shop.sneak.bar

4. Lily

Lily is een shopparadijs voor girly girls. Je kan er een complete outfit bij elkaar shoppen, inclusief schoenen en leuke accessoires. Als al die mooie kleren geen lach op je gezicht toveren, doet de persoonlijke service die je er krijgt, dat zeker. Wel moet je snel zijn, want al die mooie spulletjes gaan er erg snel de deur uit. Gelukkig wordt de collectie regelmatig aangevuld en kan je ook in hun onlineshop of tweede winkel in Oostende terecht.

Waar? Onze-Lieve-Vrouwestraat 120, Mechelen

Meer info? www.shoplily.be

5. Calla Lila

Dit is op het eerste gezicht een klein winkeltje, maar met twee verdiepingen aan kledij ben je er wel even zoet. Ze hebben een divers aanbod en je kan er terecht voor een leuke print, maar ook voor een item dat eerder casual chic is. Ook heeft het winkeltje sinds kort een eigen webshop, dus je kan de spullen ook online shoppen.

Waar? Schoenmarkt 2, Mechelen

Meer info? www.callalila.be

6. Leef

Leef is ondertussen een vaste waarde geworden in de Onze-Lieve-Vrouwestraat in Mechelen. De mooie stuks in de etalage sleuren je bijna naar binnen en je kan er leuke kledij op de kop tikken die niet iedereen heeft. Op hun Instagrampagina posten ze ook regelmatig mooie items waarmee ze je zonder moeite naar de winkel lokken.

Waar? Onze-Lieve-Vrouwestraat 46, Mechelen

Meer info? www.l-eef.be

7. Poulain Carmin

Een verborgen boetiekje in een zijstraat van de Bruul. Het is er niet heel groot, maar je kan er leuke kledij shoppen aan een betaalbare prijs. Ook vind je er schoenen en originele accessoires zoals bijvoorbeeld de juweeltjes van Atelier Maison.

Waar? Geitestraat 10, Mechelen

Meer info? www.poulaincarmin.com

8. Uma

Fans van Scandinavische merken zoals Samsoe & Samsoe en Belgische merken zoals Annelies Timmermans vinden bij multimerkenboetiek Uma zeker hun ding. Je kan er zowel mooie basics scoren als enkele eyecatchers waar je nog jarenlang geniet van hebt.

Waar? Onze-Lieve-Vrouwestraat 82, Mechelen

Meer info? shop.uma-store.be

9. Butik Moose

Een aanrader voor wie graag prints draagt en niet vies is van felle kleurtjes. Hun focus ligt op alledaagse outfits met een twist die ook nog eens betaalbaar zijn. Verder verkopen ze er ook schoenen en accessoires zodat je met een volledige nieuwe look naar buiten kan.

Waar? Bruul 124, Mechelen

Meer info? www.butik-moose.be

10. Edie

Fans van Lily, nummer vier op ons lijstje, kunnen voortaan ook terecht bij Edie. Edie (Every Day Is Exceptional) is een nieuw winkelconcept dat gelanceerd werd door dezelfde eigenaars. Net zoals bij Lily vind je ook hier leuke kledingmerken en toffe spulletjes voor in je interieur.

Waar? Bruul 99, Mechelen

Meer info? Edie

Meer hotspots:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.