Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Ysaline Pollet

Schitteren in de regen? Het kan!

WECANDANCE: 9 van de leukste beautylooks ondanks het gure weer

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Zaterdag was geen hoogdag voor de festivalgangers van WECANDANCE. Het regende zo goed als heel de dag pijpenstelen, maar dat weerhield de bezoekers niet om naar Zeebrugge af te zakken. Ook team Flair gaf het beste van zichzelf en slaagde er toch in om enkele van de leukste beautylooks te verzamelen.

Roze met steentjes.

De favoriete kleur van Jolien (23) is roze dus koos ze logischerwijs voor een pink look, die ze baseerde op haar roze outfit. Ze koos voor oogschaduw met leuke steentjes. In het dagelijkse leven draagt ze normaal enkel neutrale make-up.

beautylooks wecandance

Schelpen uit de zee.

Een van de origineelste looks én helemaal in thema is ongetwijfeld die van Samantha (27) en Victoria (28) uit Brussel. De schelpen in hun haar lijken net echt. De schoonzussen hebben hun look – uiteraard – gebaseerd op het thema. Voor Victoria was dit trouwens geen moeilijke opdracht, want ze gaat altijd all in als er een thema is!

beautylooks wecandance
beautylooks wecandance
beautylooks wecandance

Glitter & matchy matchy.

Marte (33) en Anna (28) wisselden voor één keer van favo kleur en baseerden hun make-up en haar op hun top. Marte ging voor fuschia, vlocht haar haar in en werkte haar look af met glitter. Ze droeg ook een paarse oogschaduw. Anna ging dan weer voor aqua, en koos voor een wet hair-look met glitters. We love!

beautylooks wecandance
beautylooks wecandance
beautylooks wecandance

Wet look en diamantjes.

Sondra (24) kiest wel vaker voor de wet hair-look, bijvoorbeeld als ze uit eten gaat. Dit keer werkte ze haar look af met diamantjes onder haar ogen die ze bij Claire’s vond. Ze haalde haar inspiratie voor haar look op Pinterest en freestylede vandaar uit.

beautylooks wecandance

Echte beach vibes.

Een van de warmste beachy looks die we hebben gespot, is die van Silke (20). Zij heeft van nature golvend haar, dus beach waves hoefde ze al niet meer te creëren, maar ze liet wel bubble braids in haar haar maken. Als make-up koos ze voor een warme bronzen look die ze afwerkte met pareltjes.

beautylooks wecandance
beautylooks wecandance

Schattige strikjes.

Voor Kaufang (23) is het de eerste keer WECANDANCE. Voor de gelegenheid deed ze schattige zwarte strikjes in haar haar en ze liet haar make-up doen op het festival zelf. Ze kreeg een zwarte eyeliner en zilveren steentjes langs haar ogen.

beautylooks wecandance

Glitters en sleeky dot.

Julie (19) en Kadi (18) kozen voor glitters op hun slaap en twee parels langs hun ogen. Simpel maar heel mooi! Hun haar deden ze allebei sleek naar achteren, wat ideaal is in dit natte weer. Zo blijft hun kapsel de hele dag goed zitten!

beautylooks wecandance

Ingevlochten haar met glitters.

Jietse (30) liet haar haar en make-up helemaal over aan haar broer en make-upartiest in wording Seppe. Ze zocht inspiratie op Pinterest en liet haar haar invlechten tot twee dotjes en afwerken met glitters. Ze koos voor een aqua make-uplook.

beautylooks wecandance

Dark mermaid.

Seppe (22) is make-upartiest in wording en wou dan ook iets specialers doen dan simpelweg glitters of een kleurtje. Van stijl is Seppe donkerder, maar hij koos voor een lichtere look speciaal voor WECANDANCE. Het resultaat is dan ook een dark mermaid met donkere oogschaduw en schubben.

beautylooks wecandance
beautylooks wecandance

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '