Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze week vind je bij je Flair onze pocket waarmee je voor slechts € 29 een gelaatsverzorging boekt!

UITGETEST: chef online Robine kreeg een deugddoende gelaatsverzorging bij Scarabee in Deurne

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Sinds dinsdag ligt je nieuwe Flair in de rekken! En natuurlijk weer met een superleuke actie. Dankzij onze pocket boek je voor slechts € 29 een heerlijk ontspannende gelaatsverzorging. Chef online Robine liet zich in de watten leggen bij Scarabee in Deurne en vertelt je hoe haar ervaring was.

Eerlijk? Ik ben niet de persoon die om de paar weken een gelaatsverzorging boekt voor mezelf. Ik hoor vriendinnen regelmatig honderduit vertellen over het deugddoende effect van zo nu en dan een bezoekje aan de schoonheidsspecialist en gaf er al heel wat cadeau, maar zelf ga ik bijna nooit. Tijd voor verandering.

Scarabee in Deurne

Scarabee in Deurne staat al een tijdje op mijn must-trylijst. Het is niet alleen op tien minuutjes fietsen van waar ik woon, Scarabee kreeg in 2021 ook de titel van Beste Schoonheidsinstituut van Vlaanderen. Dat móét ik gewoon eens uittesten! Ik maak een afspraak voor een Flair-gelaatsverzorging bij Scarabee tijdens mijn middagpauze. Dat noem ik nu eens mijn dag breken in stijl.

Scarabee

Aangekomen verwelkomt zaakvoerster Ellen me meteen met een stralende glimlach. Ze toont me waar ik me kan omkleden en ik leg me nadien klaar in de comfortabele stoel. Ellen vertelt duidelijk bij elke stap wat ze doet en begint met mijn gelaat te reinigen. En dat doet ze op een beduidend zachthandigere én aangenamere manier dan dat ik dat zelf doe. Ik voel me meteen helemaal ontspannen. En ook de zachte scrub (zónder korrels) voelt superaangenaam op mijn huid.

Gratis extraatjes

Ik kreeg bovenop de basisbehandeling ook het betalende supplement ‘vapozone en verwijdering comedonen’. Daarbij blaast een toestel damp over je gezicht om je poriën open te zetten. Heerlijk warm! Nadien knijpt Ellen eventuele zwarte puntjes uit. Een epilatie van je wenkbrauwen of een huidscan met het nodige advies krijg je er helemaal gratis bovenop! Voor een extra gezichtsmassage betaal je vijftien euro bij en ik kan je alleen maar aanraden om ze erbij te nemen. Genieten!

Scarabee

Na een verzachtend maskertje en een rijke dagcrème, ben ik helemaal in de wolken én opgeladen voor het tweede deel van mijn dag. Nu rest jou nog één ding... Je Flair in huis halen én een behandeling boeken bij Scarabee natuurlijk!

Wil je zelf voor slechts € 29 een gelaatsverzorging boeken? Haal dan nu je Flair mét pocket in huis!

Gelaatsverzorging

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '