Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Talika Genius Light

Dit is dé lazy girl-manier om aan je huid te werken.

Uitgetest: Genius Light-ledmasker voor een stevigere huid

Charlotte (31), beautyredactrice, ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar tutorials te kijken en volgde ook een opleiding visagie. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor een gezonde, glowy skin en naturelle make-up. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Genius Light-ledmasker van Talika: 8,5/10

Prijs/kwaliteit

Het is een investering, want dit masker kost je € 329. Maar als je rekent dat een professionele gelaatsverzorging met ledtherapie al snel € 100 kost is dat wel de moeite waard.

Wat is het?

Ceci n’est pas un skibril, maar wel een draagbaar toestel dat je huid behandelt met lichttherapie en elektrostimulatie. Je kan kiezen uit verschillende behandelingen, waaronder een programma om tekenen huidveroudering te bestrijden of eentje om acne te verminderen. Elke kleur ledlicht heeft een ander doel. Zo werkt blauw licht antibacterieel (tegen acne) en oranje of rood licht boost de aanmaak van collageen (verstevigend).

Testervaring?

Dit is dé lazy girl-manier om aan je huid te werken, want je hoeft niks te doen. Een behandeling duurt maar een paar (maximaal zes) minuten en je kan door de bril kijken terwijl je hem op hebt, het kost je dus weinig moeite en tijd om dit dagelijks te doen. Ik leg hem op mijn nachtkastje en zet hem elke avond even op voor het slapengaan. Ik gebruik nu al meer dan vier maanden (bijna) elke avond het anti-agingprogramma en merk echt resultaat. Mijn huid is steviger, oogt frisser en fijne lijntjes zijn minder zichtbaar. Ik gebruik natuurlijk ook altijd een heleboel verzorgingsproducten, dus ik geloof wel dat een combinatie van beide nodig is om verbetering te zien.

Pluspunten

  • Ik merk dat mijn huid er echt op is verbeterd sinds ik dit toestel consequent gebruik. Ze is steviger en ik zie minder fijne lijntjes.
  • Ik testte al verschillende tools voor ledtherapie uit, maar dit is de eerste keer dat ik iets echt volhoud, omdat het me geen moeite kost. Die paar minuutjes voor het slapengaan zijn een moment om tot rust te komen. Ik zet het masker op, sluit mijn ogen en voor ik het weet is het al voorbij.
  • Hij is heel eenvoudig te bedienen.
  • Je kan door de bril kijken, dus je kan hem ook opzetten terwijl je aan het werken bent of iets anders doet.

Minpunten

  • Het masker is niet goedkoop.
  • Je ogen zijn afgesloten, wellicht om ze te beschermen tegen het felle licht. Ik vind het wel jammer dat de ledtherapie zo niet kan inwerken op de huid rond de ogen, bijvoorbeeld om kraaienpootjes te bestrijden.

Een blijver?

Ja, ik blijf het elke avond gebruiken.

Meer beautytestteams:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '