Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze week vind je bij je Flair onze pocket waarmee je voor slechts € 29 een gelaatsverzorging boekt!

UITGETEST: redactrice Ysaline liet haar huid terug in balans brengen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Sinds dinsdag ligt je nieuwe Flair in de rekken! En natuurlijk weer met een superleuke actie. Dankzij onze pocket boek je voor slechts € 29 een heerlijk ontspannende gelaatsverzorging. Redactrice Ysaline liet zich alvast onder handen nemen bij instituut Eleonora in Brugge en vertelt je hoe haar ervaring was.

Ik woon sinds zo’n twee jaar in Gent, maar ik keer nog regelmatig terug naar mijn thuisstad Brugge. Toen ik instituut Eleonora in de lijst zag staan, twijfelde ik dan ook geen seconde om mezelf op te geven om daar een gelaatsverzorging uit te testen. Als ik de kans heb, sta ik meteen paraat, want het is zalig ontspannend én goed voor mijn huid. Ik heb dus wel al wat vergelijkingsmateriaal. Het schoonheidssalon heeft ondertussen drie vestigingen in het Venetië van het Noorden: twee op Sint-Michiels en eentje op Sint-Andries.

Ik sprong op een rustige zaterdag dan ook in de auto richting het instituut op Sint-Michiels. Ik werd heel vriendelijk en enthousiast ontvangen door bazin Eleonora die haar schema vrijmaakte om mijn gelaat onder handen te nemen. Ik mocht plaatsnemen op de stoel in de vitality-ruimte en werd ingepakt met een warm dekentje. Kou vatten zal je dus alleszins niet doen. Tijdens de behandeling legde ze stap voor stap uit wat ze precies aan het doen was.

Muntscrub

Zo begon ze met een reiniging, waarbij ze mijn ogen en lippen niet oversloeg. Dan waste ze het product af met een warme, natte gastendoek die zalig aanvoelde op mijn gezicht en borstkas, want ja ook die wordt mee gereinigd. Vervolgens depte ze mijn gezicht droog met doekjes. Wat volgde, was een zalige muntscrub die ik – als ik niet meedeed aan een niets kopen-challenge – maar wat graag had gekocht achteraf. Maar nu heb ik een excuus om nog eens terug te gaan, mét de pocket!

De verfrissende muntscrub die Eleonora nog had inmasseerd, nam ze daarna opnieuw af. Vervolgens vroeg ze of ik ook mijn wenkbrauwen wilde laten waxen en epileren, waarop ik uiteraard toe zei. Ik heb ze eerlijk gezegd nog maar twee keer laten opschonen, en zelf pluk ik er niet graag aan, dus het was wel eens nodig. Het epileren en waxen van je wenkbrauwen zit niet inbegrepen in de pocketprijs, maar kan je voor slechts twaalf euro wel bijboeken. Wie dit wenst, kan dankzij onze pocket trouwens ook een huidanalyse laten doen voor 25 euro in plaats van 45 euro.

DTI-toestel

Na het mooimaken van mijn wenkbrauwen kreeg ik een gezichtsmaskertje op dat Eleonora inmasseerde met een DTI-toestel. Dit zorgt ervoor dat je huid 80 tot 90 % van alle actieve werkstoffen opneemt. Zonder dit toestel neemt je huid maar zo’n 30 % op. Een mooi voordeel dus en ik moet zeggen: het voelt extra zalig. Dit extraatje zorgt ervoor, dat deze behandeling toch een van mijn favorieten is tot nu toe.

Tenslotte werd mijn maskertje afgenomen met een warme natte doek, kreeg ik nog een tonic op mijn huid en sloot de zaakvoerster af met een dagcrème voor een gevoelige huid én – zéér belangrijk – een spf-crème.

Zoals je kan lezen, kreeg ik dus een hele uitgebreide en vooral heerlijke gelaatsverzorging. Toen ik daarna in de spiegel ging kijken, viel mijn frisse glow mij meteen op. Tijdens de sessie, merkte Eleonora op dat mijn huid uit balans is – waarschijnlijk van het vele testen van producten – en ze had gelijk. Na de behandeling kreeg ik nog uitleg over de producten die ze had gebruikt, en ging ik terug richting huis. Het is nu zo’n twee weken geleden dat ik mijn gelaat onder handen liet nemen, maar mijn huid ziet er nog altijd top uit! Weer helemaal clean en in balans.

Wil je zelf voor slechts € 29 een gelaatsverzorging boeken? Haal dan nu je Flair mét pocket in huis!

Gelaatsverzorging

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '