Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Karolina Grabowska via Pexels

Wij geven vijf tips!

Hoe voorkom ik dat mijn mascara uitloopt of stempelt op mijn oogleden?

Loopt jouw mascara ook altijd op een of andere manier uit? Of het nu door te zweten, door de regen of door nog iets anders is, Flair heeft raad! In een nieuwe Frequently Asked Beauty Questions verzamelden we enkele tips om ervoor te zorgen dat je mascara niet meer stempelt op of onder je ogen.

Gebruik een waterproof mascara.

Nee, waterproof mascara is niet alleen om te gaan zwemmen. Het kan er ook voor zorgen dat je mascara niet begint te stempelen als je zweet of als het regent. Ben jij eigenlijk best blij met je huidige mascara? Dan kan een laagje waterproof mascara topcoat van Huda Beauty helpen. Deze maakt elke mascara waterproof!

Zorg ervoor dat je wimpers schoon en droog zijn voor je mascara aanbrengt.

Soms blijven er nog wat restjes make-upremover achter op je wimpers waardoor ze vetter zijn en dan loopt je mascara sneller uit. Na het ontschminken spoel je dus best nog even na met wat lauw water.

Zorg voor een basis.

Breng een dun (!) laagje concealer of ooglidprimer aan op de huid rondom je ogen.

Fixeer met een dun laagje poeder.

Gebruik na je concealer of ooglidprimer een matterend poeder om te fixeren. Hoe matter je huid, hoe minder kans dat je mascara sporen nalaat.

Finish met setting spray.

Setting spray heeft als doel je make-up beter doen blijven zitten, dus het kan ook helpen om je mascara op z’n plaats te houden.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '