Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Mijn mond viel letterlijk open.’

TIKTOKTOP OF -FLOP? Heatless curls met spiraalvormige tools

Op Instagram, TikTok of Facebook kom je ze dagelijks tegen: dat groene masker dat zwarte puntjes tevoorschijn doet komen, de mascara die je wimpers dubbel zo lang maakt of de foundation die zich aanpast aan jouw huidtint. Maar werkt dat nu allemaal écht? Beautyredactrice Charlotte testte het uit. Deze week: heatless curls.

‘Als ik dit test, is mijn haar pas gewassen en aan de lucht gedroogd. Het is volledig droog, dus ik ben een beetje bang dat dit niet zal werken. De krullen aanbrengen is een heel karwei, vooral omdat ik op TikTok hoorde dat je beter geen te grote lokken neemt.

Aangenaam is het allesbehalve. Het jeukt en trekt, en ik krijg er zelfs hoofdpijn van. Ik overweeg om ze er meteen na het indraaien al weer uit te trekken, maar dan is al die moeite voor niets geweest. Na een uurtje ben ik het beu en trek ik ze eruit (tot grote spijt van dochtertje Jeanne, want die vond het geweldig om aan de krullen te trekken).

Mijn mond viel letterlijk open. Ik verwachtte dat ik de helft van mijn haar zou meetrekken, maar ze schuiven er vlotjes af en er komt een prachtig gevormde, glanzende krul tevoorschijn. Wauw! Ze zakten vrij snel uit, maar dat kan volgens mij opgelost worden met wat volumespray vooraf en haarlak achteraf.’

Voor en na

Spiraalvormige krultools – € 9,89 – Uraqt – shop hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '