Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Je ziet overduidelijk dat die zwarte puntjes in de video’s getrukeerd zijn en tóch ben ik benieuwd naar het resultaat.’

TIKTOKTOP OF -FLOP? Hét groene masker

Op Instagram, TikTok of Facebook kom je ze dagelijks tegen: dat groene masker dat zwarte puntjes tevoorschijn doet komen, de mascara die je wimpers dubbel zo lang maakt of de foundation die zich aanpast aan jouw huidtint. Maar werkt dat nu allemaal écht? Beautyredactrice Charlotte testte het uit. Deze week: hét groene masker.

‘Overal kom je video’s tegen met deze groene stick. Je ziet overduidelijk dat die zwarte puntjes in de video’s getrukeerd zijn en tóch ben ik benieuwd naar het resultaat. Je brengt de stick aan op een gereinigd gezicht en vervolgens laat je het product tien tot vijftien minuten inwerken.

Op de plaatsen waar je poriën zitten, lijkt het masker te verdwijnen, waardoor je inderdaad wel stipjes ziet, maar lang niet zo opvallend als de video’s doen geloven. Wanneer ik het masker verwijder, lijkt het wel alsof de huid eronder wat geblurd is, maar verder heeft het niets opgeleverd.

Als ik kijk naar de ingrediënten, zit er eigenlijk ook niet veel meer in dan gewone groene klei, dat zuivert de huid wel een beetje, maar verricht zeker geen wonderen. Je komt ook al heel wat video’s tegen van mensen die de stick hebben uitgetest en bevestigen dat het gewoon oplichterij is.’

Green Mask Stick – € 15,99 – Meidian – shop hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '