Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Het voelt alsof ik hete chilisaus op mijn lippen heb gesmeerd.’

TIKTOKTOP OF -FLOP? Lipgloss voor vollere lippen

Op Instagram, TikTok of Facebook kom je ze dagelijks tegen: dat groene masker dat zwarte puntjes tevoorschijn doet komen, de mascara die je wimpers dubbel zo lang maakt of de foundation die zich aanpast aan jouw huidtint. Maar werkt dat nu allemaal écht? Beautyredactrice Charlotte testte het uit. Deze week: lipgloss voor vollere lippen.

‘De vele TikTokvideo’s leerden mij al dat de lipgloss aardig prikt – gemberwortel is het ingrediënt dat daarvoor zorgt – dus ik bereid me mentaal voor. Terwijl ik hem aanbreng, begint het al te tintelen en na een vijftal minuten is hij in full effect. Het voelt alsof ik hete chilisaus op mijn lippen heb gesmeerd (wat volgens mij ook zou werken, maar ik zou het niet uittesten).

Mijn lippen zijn van nature heel licht, dus ik ben wel blij te zien dat ze een gezond rozig kleurtje krijgen. Ze worden voller, maar een groot verschil is het niet. Ze staan vooral meer gespannen en uiteraard zorgt de gloss ook voor een optisch voller effect.

Van alle plumping lipproducten die ik al testte, is deze wel het meest effectief, maar zo spectaculair als de video’s doen geloven is het niet. Na een klein uurtje is het tintelende gevoel – en het vollere effect – al verdwenen.’

lipgloss vollere lippen
Voor en na

Lip Plumper (dag & nacht) – € 16 – Derol – shop hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '