Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Ik weet niet wàt het precies doet, maar het resultaat is top.’

Uitgetest: droogshampoo voor je wimpers

Charlotte (31), beautyredactrice, ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar tutorials te kijken en volgde ook een opleiding visagie. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor een gezonde, glowy skin en naturelle make-up. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Lash Dry Shampoo Mascara Refresher van M.A.C: 7,5/10

Prijs/kwaliteit

Je betaalt 30 euro, dat is bijna evenveel als een mascara van hetzelfde merk. Ik vind het niet goedkoop, maar je gebruikt het waarschijnlijk minder vaak dan je mascara.

Hoe werkt het?

Deze Lash Dry Shampoo dient om je wimpers een opfrisbeurt te geven doorheen de dag. Als je ‘s morgens mascara hebt aangebracht, kunnen je wimpers doorheen de dag wat klonterig worden of aan elkaar gaan kleven, waardoor je dat mooie waaiereffect verliest. Heb je al de hele dag make-up op en wil je je look opfrissen voor een avondje uit, dan hoef je je mascara niet eerst te verwijderen maar kan je je ogen hiermee een touch-up geven.

Pluspunten

  • Ik begreep eerst het nut niet goed van dit product, omdat ik niet het gevoel heb dat mijn wimpers er doorheen de dag ‘slechter’ gaan uitzien. Maar het verschil voor en na is toch indrukwekkend. Ik kan niet goed zeggen wàt het precies doet, maar het resultaat ziet er top uit!
  • Het kost me totaal geen moeite om met het borsteltje door mijn wimpers te geraken, ook al zit er een flinke laag mascara op. Het borsteltje scheidt mijn wimpers mooi van elkaar, waardoor ik meteen terug een mooi waaiereffect krijg.
  • Mijn wimpers lijken na het aanbrengen voller, langer, zwarter en mooier gekruld.

Minpunten

  • Je kan het niet bovenop waterproof mascara gebruiken.
  • In verhouding tot een gewone mascara is het best duur, want er zit maar de helft zoveel product in.
  • Het is een handig product om in je handtas te hebben, maar je kan ook perfect zonder.

Een blijver?

Het is nice to have, maar ik zou het zelf niet meteen opnieuw kopen.

Productinfo

Lash Dry Shampoo Mascara Refresher – € 23,92 – M.A.C, shop hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '