Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Mijn wimpers lijken al snel op “spinnenpoten” en daar hou ik echt niet van.’

TIKTOKTOP OF -FLOP? Mascara voor XXL-wimpers

Op Instagram, TikTok of Facebook kom je ze dagelijks tegen: dat groene masker dat zwarte puntjes tevoorschijn doet komen, de mascara die je wimpers dubbel zo lang maakt of de foundation die zich aanpast aan jouw huidtint. Maar werkt dat nu allemaal écht? Beautyredactrice Charlotte testte het uit. First up: mascara voor XXL-wimpers.

‘Met elk laagje worden mijn wimpers een beetje langer, maar ook dikker en dat oogt niet zo natuurlijk. Mijn wimpers lijken al snel op “spinnenpoten” en daar hou ik echt niet van. De mascara heeft duidelijk een heel sticky textuur, dat zie ik meteen als ik het borsteltje uit de huls haal.

Daardoor kan je laag na laag opbouwen en worden je wimpers steeds langer. Maar oneindig opbouwen (zoals je ziet in video’s) is onmogelijk, dan plakken al je wimpers aan elkaar (dat heb je bij de Stack Mascara van M.A.C dan weer niet). Mijn wimpers zien er langer en volumineuzer uit, maar ik vind hem niet zoveel beter dan andere volumemascara’s die ik al uittestte.

En ook: help, ga ik dit er nog wel af krijgen? Ik laat micellair water twintig seconden inwerken op mijn watje en oef, alles gaat er vlotjes af. Er zijn zelfs geen wimpers gesneuveld.’

mascara xxl-wimpers
Voor en na

Mascara – € 14,90 – Vibely Makeup – shop hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '