Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Je hebt sowieso alles al in huis.

Met deze drie keukenmiddeltjes maak je je beautyblender schoon

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Make-upborstels en -sponzen schoonmaken is altijd een karweitje dat we maar al te graag uitstellen. Heeft jouw beautyblender een dringende schoonmaakbeurt nodig? Op TikTok doet een kuishack de ronde met drie ingrediënten die je sowieso al in huis hebt.

Wat belooft TikTok?

Om je beautyblenders schoon te maken, heb je volgens TikTok slechts drie ingrediënten nodig! Warm water, olijfolie en afwasmiddel. Vul een kom of je wasbak met warm water, doe er olijfolie en zeep bij en gooi je beautyblenders erin. Knijp erin om ze te wassen.

Wat vonden wij?

Je krijgt ze uiteraard niet als nieuw, maar de kuishack is wel heel effectief. Ze zijn weer proper en dat met drie ingrediënten die je altijd in huis hebt. Heel handig! Het is wel even knijpen tot je ze helemaal proper hebt en het is belangrijk dat je goed naspoelt tot er geen restjes olie of zeep meer achterblijven, dus tot het water helder is.

@flairbelgie

Make-upkwasten en beautyblenders schoonmaken is altijd een karweitje dat we maar al te graag uitstellen. Heeft jouw beautyblender een dringende schoonmaakbeurt nodig? 🥲🫧 Op TikTok doet een cleanhack de ronde met drie ingrediënten die je sowieso al in huis hebt. Op Flair.be lees je hoe goed het écht werkt! 🥚✨#cleantok #makeupbrushes

♬ One Two Three And – Shuko & F. Of Audiotreats

Meer #TikTokTest:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '