Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘De foundation bevat kleurpigmenten die geactiveerd worden wanneer je ze aanbrengt met je borstel.’

TIKTOKTOP OF -FLOP? Foundation die zich aanpast aan jouw huidtint

Op Instagram, TikTok of Facebook kom je ze dagelijks tegen: dat groene masker dat zwarte puntjes tevoorschijn doet komen, de mascara die je wimpers dubbel zo lang maakt of de foundation die zich aanpast aan jouw huidtint. Maar werkt dat nu allemaal écht? Beautyredactrice Charlotte testte het uit. Deze week: foundation die zich aanpast aan jouw huidtint.

‘Hoe kan dit? Wanneer ik de foundation aanbreng op mijn huid is hij wit, naarmate ik hem uitblend met een kwast past hij zich echt perfect aan aan mijn huidtint. Ik hoef zelfs niet uit te blenden naar mijn hals, want hij matcht perfect. Enkele dagen later test ik hem opnieuw wanneer ik zelfbruiner op heb. Mijn huid is nu een tintje donkerder, maar opnieuw matcht hij perfect.

Opbouwen

En zelfs bij collega E. (die al eeuwen zoekt naar de juist kleur) matcht hij zoals het hoort. De foundation bevat kleurpigmenten die geactiveerd worden wanneer je ze aanbrengt met je borstel. De foundation is niet superdekkend, maar ik kan hem wel opbouwen tot al mijn roodheden gecamoufleerd zijn.

Hij heeft een dewy finish, maar hier en daar oogt hij wel wat vlekkerig. Qua finish en houdbaarheid vind ik hem niet top, maar die kleurmatch is écht sterk! Hij werkt helaas alleen op lichte tot medium huidtinten, maar Meroda heeft daarnaast nog een andere foundation die wel een uitgebreide range heeft. Let wel: hij werkt niet als je een make-upspons gebruikt.’

foundation huidtint
Voor en na

Changing Foundation – € 32,95 – Meroda – shop hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '