Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Smashbox

WAUW: de Petal Metal-collectie van Smashbox is waanzinnig mooi

Wij hebben al heel wat mooie make-upcollecties de revue zien passeren, maar toen we de Petal Metal-collectie van Smashbox zagen, ging ons hart spontaan sneller slaan. Alle items – zowel de producten als de verpakkingen – hebben namelijk een roségoudkleurige touch gekregen. OH MY!


Als we heel eerlijk zijn, moeten we nog even bekomen van de foto’s. De Petal Metal-collectie van Smashbox ziet er namelijk adembenemend mooi uit. Het gaat om een samenwerking met make-upartieste Vlada Haggerty, en die staat volledig in het teken van roségoud. Need we say more?

Petal Metal


De collab bestaat uit 9 producten, waaronder een primer voor je gezicht, een oogschaduwdoosje en een highlighter. Die laatste is trouwens ook het sterproduct; hij kreeg de vorm van een roos. Verder belooft het item een glans die 10 uur (!) blijft zitten. Je kan kiezen uit de kleuren ‘Rosemantic’ en ‘Gilded Rose’.

Momenteel is de collectie verkrijgbaar in de Verenigde Staten, en in juli zou de lijn in het Verenigd Koninkrijk te koop zijn. Of je de Petal Metal-collectie ook bij zal kunnen inslaan, is voorlopig niet bekend. Wel hebben we alvast even navraag gedaan, dus stay tuned.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '