Home FASHION & BEAUTY AHA: zo kies jij altijd de meest flatterende blushtint voor jouw huidskleur

AHA: zo kies jij altijd de meest flatterende blushtint voor jouw huidskleur

Perfecte blosjes binnen handbereik

Shutterstock
Dé ideale blush vinden is een beetje als zoeken naar de ware liefde: het duurt lang en je grijpt vaak mis, maar wanneer je beet hebt, wéét je het gewoon. Al zijn er wel een paar tips die je op make-upvlak toch een handje zullen helpen.

Als er één ding heel belangrijk is bij het uitkiezen van een nieuwe blush, dan is het wel de ondertoon van de kleur. Die kan warm of koud zijn, en afhankelijk van jouw huidskleur supergoed werken of net helemaal niet. 

Het is dus écht niet nodig om meteen naar een duur exemplaar te grijpen, want als die tint niet goed is, zal je make-up er nog altijd niet goed uitzien. Het is belangrijk om je blushtint te matchen met de ondertoon die je ook in je huid hebt. En die spot je het makkelijkst door te kijken naar je lippen.

Zijn je lippen rosy pink? Dan moet jij vooral op zoek gaan naar een koele blush. Wanneer je lippen eerder een bruine tint hebben, staan warme blushes je een stuk beter. Een handige vuistregel om in het achterhoofd te houden, zodat je nooit meer met een verkeerde blush thuiskomt. Easy does it!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.