Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Wolfin Eyewear, Foto's: Eline Verbeke, MUA: Liene Meneve.

Zwart montuur? Ga dan eens voor een knalkleur als oranje op je oogleden.

5 tips om je oogmake-up te matchen met je bril

Je bril is een deel van je look en het is misschien wel het eerste wat mensen aan je zien. Om hem nog beter tot zijn recht te laten komen kan je er je oogmake-up op afstemmen. Wij geven je 5 snelle tips om je oogmake-up te matchen met je bril.

Speel met contrast

Durf met contrasten te spelen. Draag je een donker of neutraal montuur, kies dan eens voor een knalkleur op je oogleden, zoals oranje of roze. Je kan het accent natuurlijk ook op je lippen leggen. Knalrode lipstick past erg mooi bij een zachtbruin montuur.

You are gold

Draag je een goudkleurig montuur, match het dan met een gouden eyeliner of gouden, glanzende oogschaduw. Draag je een zilverkleurig montuur, dan kan je hetzelfde doen met zilver.

Less is more

Draag je een bril met glazen die je ogen verkleinen (bij bijziendheid), gebruik dan niet te veel donkere kleuren op je oogleden, maar hou het licht en fris. Zet je waterlijn aan met een oogpotlood dat matcht met je huidtint om je ogen groter te doen lijken.

More is more

Worden je ogen net vergroot door je brilglazen (bij verziendheid), dan kan je gerust met eyeliner of oogpotlood een (donker) lijntje boven je wimperrand tekenen.

Mascara = een must

Een bril legt de focus op je ogen. Mascara is dé manier om ze wat kracht bij te zetten. Zo creëer je een instant frissere blik, ook al draag je verder geen of weinig make-up.

Brillen: Wolfin Eyewear.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '