Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Anke Desmet / De Bijenkorf

'Het is belangrijk om je haar grondig te wassen. Als er restjes vuil of product achterblijven, verzwaart het en valt het platter', weet beautyredactrice Charlotte.

BEAUTY VOOR BEGINNERS: ‘Hoe krijg ik meer volume in m’n haar?’

De redactie

Zit jij met de handen in het haar bij het horen van termen als ‘cleanser’ en ‘exfoliëren’? Dan ben je vast net zo’n beautydummy als onze gastredactrice Maaike van Thomas More Hogeschool. Zij schakelde de hulp van beautyredactrice Charlotte in en legde haar de twaalf vaakst gestelde vragen voor.

Beautyredactrice Charlotte: ‘Eerst en vooral is het belangrijk om je haar grondig te wassen. Als er restjes vuil of product achterblijven, verzwaart het en valt het platter. Kies voor een shampoo of conditioner waar “voor meer volume” op staat. Die laatste breng je trouwens uitsluitend op je punten aan, en niet op je wortels, want ook daar gaat je haar platter van vallen. Bijkomend kan je een volumemousse gebruiken, die je aanbrengt op nat haar.’

De eerste stap? Je haar grondig wassen. Als er restjes vuil of product achterblijven, verzwaart het en valt het platter.
Beautyredactrice Charlotte

Beautyredactrice Charlotte

‘Droog je haar ondersteboven met een haardroger en föhn goed op de haarwortels, eventueel met een groot rond opzetstuk. Als je tussen twee wasbeurten in meer volume wil creëren, gebruik je het best droogshampoo. Die masseer je in op de haarwortels, waardoor je meer textuur in je haar krijgt. Je kan ook met een hoge knot slapen. Wanneer je die ’s ochtends losmaakt, krijg je ook een volumineuzer effect.’

Instant Volumizing Hair Mousse van Rituals

Instant Volumizing Hair Mousse van Rituals

Instant Volumizing Hair Mousse van Rituals

€ 9,90  –  Rituals

Beautyredactrice Charlotte: ‘Instant Volumizing Hair Mousse geeft volume zonder je haar droog of hard te maken.’

Shop hier
Tekst: Maaike Huegaerts m.m.v. Charlotte De Loose

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '