Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Heb jij ook nood aan een deugddoende massage? Deze week krijg je er eentje bij je Flair voor maar 25 euro.

UITGETEST: eindredactrice Caren liet haar stress wegmasseren bij Lei in Aalst

De redactie

Heb jij nood aan een deugddoende massage? Dat treft! Want deze week krijg je er eentje bij je Flair voor maar 25 euro. Eindredactrice Caren koos voor een manuele én een hotstonemassage bij Lei in Aalst en vertoefde even in de zevende hemel.

Het is duidelijk: we zijn hard op weg naar steeds vroegere zonsondergangen, guur weer en de occasionele verkoudheid. Ondergetekende wordt er niet bepaald blij van, dus dat herfstdipje moet vanochtend bestreden worden met een welverdiende massage. Samen met vriendin Charline, ook eerder een aanhanger van zonnigere maanden, baan ik me een weg door een regenachtige versie van Aalst. Gelukkig slaat de druilerige sfeer snel om wanneer we wellnesscentrum Lei betreden en op warme wijze worden onthaald door de gastvrouw.

Heilzaam voor het lichaam

De sfeervolle verlichting en heerlijke temperatuur zijn een godsgeschenk voor iemand als ik, die dringend moet ontstressen en het snel koud heeft. De masseuses komen uitleg geven over wat er voor ons op het programma staat, en al snel vliegen onze kleren uit, want we hebben er zin in. We leggen ons op onze buik, en ons gezicht steken we door het gat dat daarvoor voorzien is. Ik lig zo heerlijk dat ik bang ben in slaap te vallen en de massage zo grotendeels te missen. Omdat we met z’n tweeën langskomen, krijgen we er ook een scrub van benen en voeten bij, waarmee de masseuses van start gaan.

Bij dit arrangement kan je kiezen tussen een manuele en een hotstonemassage. Wij mochten van beide eens proeven. Op onze rug worden warme stenen gelegd, zodat de hitte daarvan goed in ons lijf kan trekken. De masseuse vertelt ons dat haar voorkeur naar dit soort massage gaat, omdat die heel heilzaam voor het lichaam is. Daarna worden onze benen overgoten met olie en krijgen we een manuele massage, soms met behulp van iets kouders – is het een steen? Is het kristal? – dat fijn aanvoelt. Op een gegeven moment ben ik zodanig in de zevende hemel der relaxatie dat ik niet weet of er met twee dan wel met vier handen aan mijn lichaam wordt gewerkt.

Diepe dut

Onze benen worden vervolgens afgedekt – geen koude momentjes voor mij! – en we mogen onze armen naast ons lichaam leggen, want nu begint de rugmassage. Vooral wanneer mijn schouders aangepakt worden, voel ik hoezeer de boel daar vast lijkt te zitten. Deze afspraak was dus meer dan nodig. Er wordt afgesloten met klankschalen, wat een origineel en rustgevend signaal is dat de verwensessie erop zit. Charline en ik kijken elkaar aan, en we lijken te ontwaken uit een diepe dut van een uur of zes. We hebben er ongelooflijk hard van genoten.

Wil jij ook in de watten gelegd worden? Haal dan snel je Flair in huis en geniet van een deugddoende massage voor maar € 25!

Massage

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '