Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze zwarte eyeliner dient tegelijk als wimperlijm.

Lash & Glue Liner van Kruidvat: ‘Ik kleefde nog nooit zo snel valse wimpers, maar je moet wel wat eyeliner skills hebben’

Charlotte (30), beautyredactrice, ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar tutorials te kijken en volgde ook een opleiding visagie. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor een gezonde, glowy skin en naturelle make-up. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Lash & Glue Black Liner van Kruidvat : 8,5/10

Prijs/kwaliteit

€ 5,99 is héél betaalbaar, zelfs voor een gewone eyeliner.

Hoe werkt het?

Je tekent een lijntje dicht tegen de wimperrand, net zoals je met een gewone eyeliner zou doen. Meteen daarna kleef je je valse wimpers (gelijk welk merk) op het eyelinerlijntje, zo dicht mogelijk tegen je eigen wimpers.

Pluspunten

  • De wimpers kleven meteen goed vast, zowel aan de binnenste als buitenste ooghoek (waar ze normaal nogal makkelijk lossen). Het vastkleven gaat ook vlotter dan anders, misschien omdat ik dankzij de liner duidelijk zie waar ik ze moet kleven?
  • Wimperlijm moet meestal een 30-tal seconden drogen vooraleer je de wimpers erop mag kleven, die tijd spaar je nu uit.
  • Meestal breng je na de wimperlijm en valse wimpers nog een extra lijntje eyeliner aan om de wimperlijm en het randje van de wimpers te camoufleren. Die stap kan je nu overslaan.
  • Ik vind het een groot pluspunt dat je dit product met gelijk welk merk van wimpers kan gebruiken.
  • De wimpers blijven de hele dag goed zitten.

Minpunten

  • Het is niet de makkelijkste liner om mee te tekenen. Hij voelt vrij dik en sticky, waardoor het moeilijker is om een fijn en gelijkmatig lijntje te tekenen. De punt lijkt ook vrij droog, dus ik moet een paar keer opnieuw over het lijntje gaan.
  • Ik heb het gevoel dat ik mijn lijntje heel snel moet tekenen, omdat ik bang ben dat de lijm anders niet meer zal kleven. Als je nog wat onhandig bent met eyeliner neem je hiervoor liever je tijd. 

Een blijver?

Ja, ik heb nu al zin om vaker valse wimpers te gebruiken. Ik moet wel nog wat oefenen om een fijner lijntje te tekenen met deze eyeliner.

Productinfo

Lash & Glue Black Liner – € 5,99 – Kruidvat.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '