Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Na een tweetal uur is je zonnebescherming uitgewerkt, dit poeder kan je dan makkelijk opnieuw aanbrengen'

Powder-Me SPF30 van jane iredale: ‘De ideale zonnebescherming om bovenop je make-up aan te brengen’

Charlotte (30), beautyvlogger, volgt de ‘anciens’ onder de beauty-YouTubers al sinds hun beginjaren en ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar hun tutorials te kijken. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en maakt er haar missie van om de foundation te vinden die onzichtbaar is en haar toch de perfecte glow geeft. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Powder-Me SPF30 van jane iredale: 8,5/10

Prijs/kwaliteit

Voor 60 euro heb je de herbruikbare borstel met twee refills. Daarna betaal je voor drie refills 54 euro. Als je weet dat het product make-up, huidverzorging én bescherming combineert vind ik dat een correcte prijs. Als je hem dagelijks gebruikt doe je met één refill zo’n drietal maanden.

Hoe werkt het?

Je maakt de refill open en draait hem vast onderaan in de borstel. Daarna maak je de borstel open en ontgrendel je hem door te draaien. Je houdt de borstel horizontaal en tikt een paar keer op je hand om het poeder door de kwast te laten komen. Daarna kan je het poeder rechtstreeks aanbrengen over je volledige gelaat. Het poeder egaliseert een beetje, maar het geeft geen volledige dekking. Je kan hem dus alleen gebruiken bovenop je dagcrème, als je houdt van een natuurlijke look. Of je gebruikt hem bovenop je foundation.

Pluspunten

  • Het is een mineraal poeder dat tegelijk je huid egaliseert, verzorgt en beschermt. Drie vliegen in één klap, dus.
  • Het poeder is erg fijn en versmelt goed met de huid. Je krijgt dus een heel gezonde, stralende teint. Om te garanderen dat het poeder goed vasthecht aan de huid, kan je daarna best nog één van de Hydration Sprays van jane iredale verstuiven.
  • De borstel is heel compact en makkelijk mee te nemen in je handtas. Hij is ideaal om doorheen de dag opnieuw zonnebescherming aan te brengen, bovenop je make-up.
  • De borstelkop is bevestigd met een magneet, waardoor je hem er makkelijk kan afhalen om schoon te maken.

Minpunten

  • Het is moeilijk in te schatten hoeveel je precies moet aanbrengen om optimaal beschermd te zijn. Breng dus liever een laagje te veel dan te weinig aan.

Een blijver?

Absoluut! Ik gebruik hem bijna dagelijks en heb hem al aan heel veel mensen aangeraden.

Productinfo

Powder-Me SPF30 – € 60 – jane iredale, shop hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '