Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Je kan urenlang rondlopen zonder last!’

UITGETEST: met deze budgetproof crème heb je geen schurende dijen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Redactrice Ysaline (27) houdt van verwennerij, maar is in het dagelijkse leven, vol deadlines, sociale afspraken, huishouden en welverdiende me-time, van het principe ‘hoe simpeler, hoe beter’. Beautyroutines mogen – tenzij tijdens een avondje zelfzorg – niet te veel tijd en moeite kosten. Dus is ze altijd op zoek naar hacks om op gemakkelijkere manieren door het leven te gaan.

Antischuurcrème van Decathlon: 9/10

Prijs/kwaliteit

Voor een fles van 100 ml betaal je 7 euro, wat dus spotgoedkoop is!

Hoe werkt het?

Dit product is eigenlijk een crème bedoeld voor sporters om de huid te beschermen tegen oververhitting en irritatie tijdens het sporten. Het is dus logisch dat het ook tegen schurende dijen werkt! Je brengt een laagje aan tussen je billen waar het schuurt en je kan urenlang rondlopen zonder last te krijgen. Het product voel je na het aanbrengen niet zitten. Je hebt pas door dat je crème op had als ie uitgewerkt is.

Pluspunten

  • Het is spotgoedkoop.
  • Je hebt geen last meer van schurende dijen.
  • ‘s Morgens smeren en je bent zo’n halve dag goed.
  • Je doet heel lang met een fles.
  • Je voelt de crème niet zitten na het aanbrengen.

Minpunten

  • Na enkele uren is de crème weg, dus moet je opnieuw smeren.
  • Het is een grote fles om in je tas te hebben. Ze verkopen wel een kleinere stick, die perfect is om mee te nemen. Alleen betaal je iets meer dan als je kijkt naar de kwantiteit.

Een blijver?

Ik had vroeger geen last van schurende dijen, maar sinds deze zomer dus wel! Ik was dan ook aangenaam verrast toen mijn collega mij deze tipte tijdens ons tripje naar Disneyland. Ik had de hele voormiddag geen last meer van schurende dijen. Het was pas in de namiddag, na uren rondlopen, dat ik opnieuw moest smeren. En dat voor slechts 7 euro! Het product heb ik vanaf nu altijd in mijn badkamerkast staan. Ik denk eraan om ook de stick te kopen om in de zomer in mijn tas te houden.

Productinfo

Antischuurcrème – € 7 – Aptonia via Decathlon – shop hier.

Meer beautytestteams:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '