Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘In tien minuten tijd een strakkere en gladdere huid? Give it to me!’

Uitgetest: verkoelend Cryo-masker van Clarins

Charlotte (31), beautyredactrice bij Flair, ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar tutorials te kijken en volgde ook een opleiding visagie. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor een gezonde, glowy skin en naturelle make-up. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Prijs/kwaliteit

81 euro is best duur voor een masker, maar het is wel een grote pot van 75ml. Je gebruikt een gezichtsmasker ook niet elke dag en je hebt er niet veel van nodig. Maar het blijft prijzig.

Hoe werkt het?

Je brengt het masker aan op een gereinigde huid met het bijgeleverde spateltje. Je laat het tien minuten inwerken en vervolgens verwijder je het overtollige product met een wattenschijfje. Volgens de studie door Clarins zou het product je huid afkoelen met 4°C. Hiervoor wordt een afgeleid ingrediënt van menthol gebruikt, wat een instant verfrissend effect heeft. Het masker werkt niet alleen verkoelend, maar zou je huid ook meteen steviger, strakker en gladder moeten maken.

Pluspunten

  • Ik voel het verkoelende effect meteen zodra ik het masker begin aan te brengen. Dit voelt heerlijk als je slecht geslapen hebt.
  • Naarmate dat het masker er langer op zit voel ik mijn huid ‘wakker worden’ en krijg ik een gezondere teint.
  • Het masker heeft duidelijk een plumping effect. Mijn huid oogt voller en strakker en de droogtelijntjes rond mijn ogen en op mijn voorhoofd zijn minder zichtbaar, waardoor alles gladder lijkt.
  • Mijn huid heeft een gezonde glow. Dit lijkt me de ideale boost als je huid wat dof en grauw oogt.

Minpunten

  • Het masker is prijzig. Maar het is een grote pot, je hebt er niet veel van nodig en je gebruikt een gezichtsmasker doorgaans ook maar één tot twee keer per week.

Een blijver?

Ja. Ik gebruik zelden gezichtsmaskers maar dit blijf ik zeker gebruiken.

Productinfo

Cryo-Flash Cream-Mask – € 81 – Clarins, shop hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '