Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Het product voelt aangenaam en fris om op te hebben.’

UITGETEST: Squirt Plumping Gloss Stick van MAC Cosmetics

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Redactrice Ysaline (27) houdt van verwennerij, maar is in het dagelijkse leven, vol deadlines, sociale afspraken, huishouden en welverdiende me-time, van het principe ‘hoe simpeler, hoe beter’. Beautyroutines mogen – tenzij tijdens een avondje zelfzorg – niet te veel tijd en moeite kosten. Dus is ze altijd op zoek naar hacks om op gemakkelijkere manieren door het leven te gaan.

Squirt Plumping Gloss Stick van MAC Cosmetics: 8/10

Prijs/kwaliteit

Voor een stick betaal je € 25, wat best veel is, omdat je door de consistentie en de verpakking wel meteen veel product meehebt in één beurt.

Hoe werkt het?

In tegenstelling tot wat je zou denken als je de stick ziet, is het niet zoals een vaste lipstick. De naam zegt het zelf: squirt plumping gloss stick, het product wordt door te draaien als het ware uit de tube geduwd. Dit is een leuk effect, maar ook een beetje moeilijk om je hoeveelheid in te schatten. Het beste is dan ook om het product met je vinger aan te brengen. Je kan namelijk niet over je lippen glijden, zoals met een gewone lippenstift. Je krijgt meteen een tintelend gevoel op je lippen en je pout ziet er héél kissable en shiny uit. Het tintelende gevoel geeft namelijk een plumping effect, waardoor het je natuurlijke lipkleur wat intenser maakt en je lippen iets voller.

Pluspunten

  • Welke kleur je ook kiest: je lippen krijgen een mooie tint. PS de kleur van de verpakking is niet écht de kleur op je lippen! Bij elke versie is het meer een natuurlijke tint.
  • Het plumping effect is aanwezig, maar op een subtiele manier.
  • Het product voelt aangenaam en fris om op te hebben.
  • Je lippen voelen zacht en gevoed aan dankzij de sheaboter, kokos- en avocado-olie.
  • Het ruikt subtiel lekker.

Minpunten

  • Het is een beetje onhandig in gebruik.
  • Door de consistentie gebruik je al snel te veel product.
  • Niet geschikt voor wie niet houdt van een tintelend effect.

Een blijver?

‘Het is een heel speels en leuk product. Ik zal de twee exemplaren (de kleuren Jet en Like Squirt) die ik nu heb zeker blijven gebruiken, maar puur omwille van de prijs zou ik het persoonlijk niet meteen opnieuw kopen, omdat ik ook vermoed dat het product niet heel lang zal meegaan.’

Productinfo

Squirt Plumping Gloss Stick – € 25 – MAC Cosmetics – shop hier.

Meer beautytestteams:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '