Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Dit setje voor soap brows is heel budgetproof en makkelijk te gebruiken.'

Brow Fix Soap Stylist van Catrice: ‘Ideaal voor wie houdt van volle, fluffy wenkbrauwen’

Charlotte (30), beautyvlogger, volgt de ‘anciens’ onder de beauty-YouTubers al sinds hun beginjaren en ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar hun tutorials te kijken. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en maakt er haar missie van om de foundation te vinden die onzichtbaar is en haar toch de perfecte glow geeft. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Brow Fix Soap Stylist van Catrice in ‘Warm Brown’ : 8/10

Prijs/kwaliteit

Dit is zijn 3,99 euro meer dan waard. Ik zou er met plezier een paar euro meer voor betalen.

Hoe werkt het?

Naast de Soap Stylist heb je nog een wenkbrauwborsteltje nodig. Volgens de gebruiksaanwijzing moet je het product zelf nat maken met water of fixing spray, maar ik hou het borsteltje gewoon even onder de kraan en vervolgens wrijf ik er een paar keer mee door de Soap Stylist. Ik ga eerst enkele keren door mijn wenkbrauwen en wanneer ik voel dat het product begint te drogen borstel ik mijn wenkbrauwhaartjes omhoog. Daarna blijven ze perfect in model liggen voor de rest van de dag.

Pluspunten

  • Mijn wenkbrauwhaartjes zijn heel weerbarstig en blijven niet graag in model liggen. Ik ben dus heel kieskeurig als het gaat over wenkbrauwgels en dergelijke. Ik hou van een omhoog geborsteld effect (typisch voor soap brows), maar het moet wel natuurlijk blijven. En dat is exact wat deze Soap Stylist doet: de haartjes blijven mooi omhoog liggen en mijn wenkbrauwen ogen meteen veel voller.
  • Je kan ook een gewoon transparant stuk zeep gebruiken voor soap brows, maar dit product geeft meer hold en het kleurt je wenkbrauwen ook waardoor ze nog voller lijken.
  • Het is echt héél goedkoop, want je doet hier heel lang mee.

Minpunten

  • Er bestaan momenteel maar drie versies: transparant, donkerbruin en warm bruin. Warm bruin is te warm voor mij en donkerbruin is te donker, dus een assige en lichtere tint zou heel welkom zijn.

Een blijver?

Yes! Sinds ik dit product heb getest ben ik het dagelijks gaan gebruiken.

Productinfo

Brow Fix Soap Stylist – € 3,99 – Catrice, shop hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '