Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Fotografie: Ysaline Pollet - Editing: Anke Desmet

Van bubble braids over face gems tot glitter. We've seen it all!

TOMORROWLAND: wij spotten de schitterendste beautylooks die je zo wil kopiëren

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Dag één van Tomorrowland zit er bijna op en wat een knaller van een dag! Redactrice Ysaline trok naar de festivalweide om er niet alleen de sfeer op te snuiven maar ook de mooiste beautylooks te spotten. Van bubble braids over face gems tot glitter. We’ve seen it all!

Kleurrijke kristallen en blauw haar

De Spaanstalige beauty Mirlay (32) koos voor kleurrijke kristallen op het voorhoofd. Haar look werkte ze af met lichtblauwe vlechten en een dromiger wit kleed met blauwe bloemetjes.

Gouden tattoo’s

De 38-jarige Emilie koos voor haar dagje Tomorrowland niet voor plakkristallen (die er waarschijnlijk na enkele uren alweer af zijn) maar voor plaktattoos! Zowel haar gezicht als haar borst en haar arm gaf ze een glanzende toets met de goud-zilveren kunstwerkjes.

Bubble braids + glitter = perfect combo

Merel is 19 jaar en komt uit Ham, België. Voor haar look, die bestaat uit bubble braids en glittergel in het gezicht, haalde ze inspiratie bij Instagramfoto’s en TikTokvideo’s.

Baby braids, te schattig én mooi voor woorden

Charlotte (35) komt speciaal uit Frankrijk om voor de allereerste keer een heel weekend op Tomorrowland te feesten. De blondine koos voor baby braids en een paarse oogschaduwlook.

Fairy dust

Dziuginta is 27 jaar en komt uit Litouwen. Ze is normaal blond, maar liet speciaal voor Tomorrowland haar haren roze verven bij de kapper. Haar borstkas bedolf ze onder het glitter, het lijkt wel fairy dust! Haar magische outfit maakt haar look he-le-maal af!

Space buns + face gems

Anna (28) komt uit Duitsland, maar woont in Zwitserland. Ze vertoeft het hele weekend op Tomorrowland en haalde inspiratie voor haar look op vakantie in Ibiza. Maar ze scrolt ook met plezier door het account van @bibisbeautypalace.

Simpel, maar héél mooi

Lola is twintig jaar oud en komt uit Luik, België voor de allereerste keer naar Tomorrowland. Ze hield haar look sober – ze koos voor een bloemenkrans en diamantjes boven haar wenkbrauwen – en liet zich hiervoor inspireren door Pinterest.

Glitter en glamour

Caroline (27) en Océane (24) zijn voor het eerst samen op Tomorrowland. De twee vriendinnen komen uit La Louvière, België. Caroline ging voor haar haar en make-up naar de kapper en een make-upartiest. Ze liet de professionals dan ook volledig hun ding doen. Met succes! Océane trok naar Claire’s en flanste zelf haar glitterlook ineen.

Unieke bubble braid

Bela (31) komt van bij onze Noorderburen om een allereerste keer te feesten op Tomorrowland. Ze liet haar lokken onder handen nemen bij de kapper met deze unieke bubble braid – die ze spotte op Pinterest – als resultaat.

Pixie cut met een twist

Laetitia (28) uit Tournai, België is voor de allereerste keer op Tomorrowland en blijft meteen het hele weekend! Volgens haar is het festival de plek waar je écht alles uit de kast kan trekken. Ze hield vast aan haar eigen stijl – zwart of kleurrijk met een edgy kantje – en gaf er een fabulous en extravagante touch aan.

Flairredactrice Herlinde en haar festivallook

Jawel, ook onze webredactrice Herlinde (34) is van de partij op Tomorrowland, maar dan voor haar eigen plezier! Ze is hier met haar vriend Nathan en haar schoonzus Baue (30). Zij en Baue komen al voor de derde keer samen naar het festival. Ze zochten inspiratie op Pinterest en lieten hun haar en make-up onder handen nemen door onze beautyredactrice Charlotte. We love!

Bubble braids for the win!

Bubble braids zijn duidelijk een festivaltrend. En wij begrijpen helemaal waarom, het is niet alleen een mooie look, maar ook nog eens gemakkelijk om zelf te creëren! En dat heeft ook Melanie (25) uit Duitsland begrepen.

Bucket list, check!

Min (27), Jian (27) en Rebecca (28) uit Australië konden dit jaar een bucket list-item afvinken: namelijk naar Tomorrowland komen! En het beste van al is: de drie beauties scoorden een week (!!) geleden nog hun tickets. Dat is het lot, als je het ons vraagt. Het trio gaat vaak naar festivals, dus ze hadden al een voorraad aan all things glitter om hun look mee te creëren. Ze hebben zelfs een eigen merkje met magnetische wimpers dat daarbij van pas komt: Cande.

Fotografie: Ysaline Pollet – Editing: Anke Desmet

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '