Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Gelukkig is er een oplossing!

Momenten waarop we onze frigo verwensen

De koelkast is onze goede vriend die ons steeds voorziet van heel wat lekkers. Toch zijn er momenten waarop je het koude ding de heetste vuren in de hel toewenst.

1. Ijskoude pollekes


Je staat vaak een eeuwigheid in die koude koelkast te snuffelen op zoek naar dat ene potje yoghurt of die cola zero waar je zin in had. Gevolg: een ijskoude neus, handen en blauwe tenen. Brrr!

2. Vuilnisbak


Je hebt geen overzicht in de je propvolle -je ging shoppen met een legen maag en alles zag er zo lekker uit in de winkel- frigo. Daardoor vergat je die tros bananen helemaal achteraan of die blok kaas in het zijvak. De producten die over tijd zijn belanden helaas in de vuilnisbak in plaats van in je maag.

3. Energievreter


Een koelkast is een echte energievreter en minutenlang zoeken met de deur open naar iets waar je zin in hebt, is een serieuze streep door je energierekening. Hoe meer geld je uitgeeft aan elektriciteit, hoe minder je overhoudt voor al dat lekkers!

4. Kapot


Door al dat geroffel in je koelkast is het maar een kwestie van tijd voor die pot confituur eruit valt en de inhoud ervan de grond kust.

Overzicht


Het is moeilijk om een deftig overzicht te bewaren tussen al dat lekkers in je koelkast. Dankzij de Food Showcase van Samsung wordt dat een makkie. Deze koelkast heeft een tweedeurensysteem. In het eerste deel zitten de voedingswaren die je het meeste gebruikt zoals water, boter, melk, fruit en noem maar op. Alle zaken die je dus dagelijks in je mond stopt en die je met je ogen toe perfect weet staan in de frigo. Achter de tweede deur bewaren we al het lekkers dat het koudst moet blijven staan. Hierdoor heb je onmiddellijk een betere indeling én een beter overzicht in je koelkast.

 

Voor meer informatie, check het Samsung Welcome Home Platform op deze site.

Ook voor poetsen, koken en de was en de plas kennen wij een lifehack

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier