Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hallo Stinky Stinkerdson!

Dit zijn vijf redenen waarom je de was en plas doen beter niet uitstelt

We nestelen ons graag allemaal na een lange werkdag knus in de zetel, work modus off en relax modus on. Jammer genoeg stapelt de was zich dan op en neemt je berg vuile kleren de proporties van de Mount Everest aan. Dit zijn vijf redenen waarom je dat huishoudelijk karweitje best niet op de lange baan schuift.

1. Dress to impress


Je vervloekt jezelf dat je favoriete blouse die je wou aandoen voor uit te gaan nog steeds ruikt naar de alcohol en sigaretten van het vórige feestje, inclusief de restjes van je midnight snack. Hopelijk heeft dat lekker dier op de dansvloer een serieuze verkoudheid: lees verstopte neus en traanogen!

2. Vlek(keloos)


Je kinderen moeten naar school in een pull waar nog zoveel vlekken opzitten dat het lijkt op een modern schilderij. Je kan op de etensresten afgaan wat ze hadden als ontbijt, tussendoortje, lunch en vieruurtje.

3. Echtelijke ruzies


Je lief vertrekt naar zijn of haar werk in een hemd met opgedroogde okselvijvers na de stressvolle vergadering van de dag ervoor. Dat wordt niet in dank afgenomen, zowel door het lief als zijn/haar collega’s, dus dat wordt helaas op de kin kloppen vanavond.

4. Smell you later!


Geen enkele deodorant is opgewassen tegen een ongewassen bovenstuk. Je krijgt de bijnaam stinky stinkerdson en mensen ruiken je al van twee kilometer afstand afkomen.

5. Single socks


Om den duur liggen je vuile kleren werkelijk óveral. De kans is bijzonder groot dat je nadat je eindelijk een wasmachine opzette, je hier en daar nog rondslingerende sokken of onderbroeken terugvindt. En iedereen weet dat eenmaal een sokkenpaartje gescheiden is bij de was, ze à la Johnny Depp en Amber Heard nooit of te nimmer terug bij elkaar komen.

Wildste kuisdromen


Wat wij willen is een wasmachine dat zich volledig aanpast aan onze huishoudrituelen, lees: zo weinig mogelijk kuisen, en zoveel mogelijk lui wezen. Guilty! Samsung vervult nu onze wildste kuisdromen met de AddWash. Je kan hem vanop afstand, bijvoorbeeld van op je werk, met je gsm opzetten. Zo kom je thuis en is de was al gedraaid. Hallo zetel! Zitten al de kleren al in de machine en merk je plots nog ergens een rondslingerende vuile sok op of slaagt je elegante zelf er in om nog gigantisch te morsen bij het eten van je broodje smos nadat je de startknop al induwde? Geen probleem, met de AddWash kan je nog was toevoegen terwijl de machine al draait. Eureka!

 

 

Voor meer informatie, check het Samsung Welcome Home Platform op deze site.

Ook onze frigooven en stofzuiger verwensen we soms wel eens. Maar ook daar bestaat er een oplossing.

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES