Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Gelukkig hebben wij de oplossing.

Vijf redenen waarom stofzuigen een vervelend klusje blijft

Stofzuigen suckt, letterlijk maar vooral ook figuurlijk! Dit zijn de vijf redenen waarom we zo’n hekel hebben aan dat huishoudelijk karweitje.

1. Scherven brengen (on)geluk


Stofzuigen brengt de Terminator in ons naar boven. Geen enkel voorwerp in huis is nog veilig. Een stamp van de stofzuigerbak tegen de vaas, kapot. Een elleboogstoot tijdens het manoeuvreren tegen de fotokader, gebroken.

2. Kapoetski


Krasjes op deuren, kasten, stoelpoten en tafel? Eén schuldige: de stofzuiger! Je kan gewoon op geen enkele manier elegant stofzuigen. Je huis wordt plots een porseleinen hindernissenparcours en jij bent de olifant. Ugh!

3. ‘Den draad’


Die vervelende stofzuigers zijn groot, lomp en ze hebben een übervervelende draad. Je blijft er overal mee hangen en ie blijft zelfs als je echt je ‘best’ doet’ volledig onder de deur steken. Hard trekken aan de draad helpt niet in dat geval, het enige wat je daarmee bereikt is een versplinterde deur. Real life story!

4. Animal lover


Onze huisdieren háten die stofzuiger mogelijks nog meer dan ons. Vanaf het moment dat het eerste zoefgeluid uit de machine komt, stuiven ze de kamer uit. Bij sommigen is één blik op die slang al voldoende om een kleine hartaanval te krijgen. Alles wat onze geliefkoosde huisdieren ‘kwaad’ aandoet, ligt bij ons natuurlijk ook meteen in de onderste schuif.

5. Conditie nul


De hele tijd voorover gebukt staan, met die lompe stofzuigerbak achter je aan is geen pretje. Bovendien staat je huis of appartement vol met keitoffe interieurspulletjes die je natuurlijk per se moest hebben, maar die het stofzuigen nog minder aangenaam maken. Vermoeiend + overal stof = de hel!

Kruimelvrij


Je huis of appartement volledig vrij van stof, kruimels en andere vuiligheid zonder dat je er ook maar één inspanning voor moet leveren? Het lijkt een mooie droom, maar het kan een prachtige realiteit worden dankzij de POWERbot van Samsung. Je kan voortaan gewoon languit in je zetel liggen, lekker weken in een warm badje inclusief bruisbal, in een drukke vergadering op het werk zitten of op de loopband staan in de fitness terwijl de robotstofzuiger je huis volledig onder handen neemt. Halleluja!

 

 

Voor meer informatie, check het Samsung Welcome Home Platform op deze site.

Ook onze frigo, oven en wasmachine verwensen we soms wel eens. Maar ook daar bestaat er een oplossing.

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES